Kosmin Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Nu pare sa fie bronzata pe nicaieri placa. Cand ajungi la osciloscop daca ai posibilitatea, vezi si cele 2 osc. cu cuart daca functioneaza, poate a luat vreo tranta placuta si vreunul dintre cuarturi are vreun terminal subrezit si ba face, ba nu face contact pe cristal. Link spre comentariu
alex26 Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 Am facut cateva verificari cu un osciloscop mai amarat pe care il aveam eu de la mivarom si cuarturile sunt ok. Verificari si in alte parti pe tuner si radioul a revenit la viata din senin, fara sa dezlipesc ceva sau sa ii fac ceva. Prinde posturi stereo, afiseaza rds, nu stiu ce ar fi putut avea. Problemele ce au ramas sunt ca telecomanda nu merge, desii imi arata ca emite pana la procesor pin 12 si nu stiu daca si asta e o problema dar de exemplu toate frecventele de radio de exemplu 99.10 se prinde doar pe 99.15, sau 102.5 pe 103 MHz. Problema deranjamta este la telecomanda. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Daca spui ca merge atunci s-ar putea sa ai o problema cu vreun contact/lipitura rece pe undeva. Desfa-i cu grija telecomanda, ar trebui sa aiba un cristal pe placuta din interior. Daca a fost scapata pe jos si cristalul nu mai e in mintile lui poate cauza probleme si el. Link spre comentariu
alex26 Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 Spuneti ca prroblema este din telecomanda si nu din procesor. Voi inlocui cristalul oricum dar eu ma gandeam la procesor cu probleme. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Ziceam sa eliminam orice posibila problema a telecomenzii, nu am afirmat ca procesorul e perfect. Link spre comentariu
alex26 Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 (editat) L-am schimbat , dar tot nu raspunde. Ce as mai putea incerca. Era bine o rescrere a eepromului dar nu am soft, se poate sa fie corupt cel existent? Editat Iunie 27, 2018 de alex26 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Eu inclin sa cred ca mai sunt lipituri reci , inclusiv in zona de OSC a procesorului . Link spre comentariu
alex26 Postat Iunie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2018 (editat) Nu prea as crede, placa e foarte bine facuta, sunt piese de o calitate foarte buna,lipiturile arata foarte bine, iar lipitura rece daca ar fi era doar pe tunerul AM/FM. Integratul asta din telecomanda PT2222-001 ar face oare ceva probleme? Editat Iunie 27, 2018 de alex26 Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Daca oscilatorul din procesor nu oscileaza pe frecventa corecta nu va mai merge telecomanda Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Acum 2 ore, razvan-l1 a spus: Eu inclin sa cred ca mai sunt lipituri reci , inclusiv in zona de OSC a procesorului . Ceva în sensul acela bănuiam și eu ca ori procesorul ori telecomanda cumva nu au un ceas corespunzător. Link spre comentariu
alex26 Postat Iunie 28, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2018 Voi comanda un procesor si voi scrie rezultatul, care sper sa fie unul pozitiv. Link spre comentariu
alex26 Postat Iulie 24, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2018 A ajuns procesorul. Din pacate cupleaza releele, dar nu am nici macar afisaj . Nu merge deloc. Cel din partea dreapta e procesorul original. Link spre comentariu
mila Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 muma-sa de diode varicap sau condensator variabil, Totul azi se rezuma la un semi eeprom si un soft de ....vorba unui prieten de cacao Link spre comentariu
alex26 Postat Iulie 25, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2018 Obiect de muzeu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum