Mircea Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 You can bring back up to 1.5 litres of wine or 1.14 litres of alcoholic beverages or up to 8.5 litres of beer. https://travel.gc.ca/returning/customs/bringing-to-canada/personal-exemptions-mini-guide Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 O țuică cu schinduf ați încercat ? Acordați atenție sporită de unde o luați, că se dau ”țepe” grele pe acest segment. Dar o pălincă de la @Săpânța n-ar fi bună ? Din aceea ținută în butoi de stejar de 30 ani ! La vinuri nu mă pricep, dar cînd este cazul, cumpăr vin îmbuteliat de @Cotnari sau @Jidvei. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Acum 14 ore, Spitfire a spus: Orice ati cumpara din superdughene, contine alcool etilic+apa+coloranti+ arome sintetice. Metaxa cu capac de plastic-cu picurator-(nu capac de tabla!), minim 7 stele, barem e curat. De oferit cadou la o familie quebecoasa, o tuica de pruna de casa, cumparata de la un cunoscut, sau o sursa de incredere pusa intr-o sticla ornamentala frumoasa, fara nici o eticheta. Dar aveti cum sa duceti in Canada sticloanta?! Nu stiu cum mai e cu vama, dar in 2003 cu greu te lasau sa duci in USA o sticluta mica de tuica, poate canadienii sa fie mai intelegatori, ca asa sunt si britanicii. Dar nu garantez... Te contrazic , pe etichetele spirtoaselor gen cognac ,brandy ,scrie distilat din vin invechit la cele bune sau alcool etilic + caramel + colorant , etc .....la cele nasoale . Producătorii sunt obligați să scrie asa ceva . Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 (editat) Din pacate noi nu mai avem o spirtoasa reprezentativa. Brancoveanu este prea spirtoasa, Zetea asijderea dar marea dezamagire este Zaraza. Este mult de discutat fiindca cunosc putin crama Murfatlar. Ca si bautura romaneasca recomand o palinca de caise sau de alte fructe roasa 3 ani intr-un butoi de dud/ cires/stejar. Sunt doua tipuri de spirtoase. Aperitive si digestive. Eu prefer digestivele fiindca sunt mai blajine cu gatlejul. Aperitivele sunt mai stringente pentru pofta de mancare. Pot recomanda din bauturile frantuzesti daca exista interes. Editat Iunie 27, 2018 de Mircea Crisan 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Ma interesa ceva usor de gasit in magazine. Din cele pomenite am vazut doar Brancoveanu ambalat intr o caseta de carton. Nu pot sa fac cercetare si kilometraj pentru chestii rare si nici straine nu ma intereseaza pentru ca le gasesc la magazin. Ziceam de ceva specific si bun. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Acum 13 minute, cocochannel a spus: Ma interesa ceva usor de gasit in magazine. Din cele pomenite am vazut doar Brancoveanu ambalat intr o caseta de carton. Nu pot sa fac cercetare si kilometraj pentru chestii rare si nici straine nu ma intereseaza pentru ca le gasesc la magazin. Ziceam de ceva specific si bun. Cu Brincoveanu nu te faci de rîs dacă vrei sa duci un suvenir din țară . Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 In Otopeni la duty free gasesti si coniac Miorita, este un pic mai scump decat in magazinele din RO dar ai avantajul ca nu iti este contorizat ca bagaj. Coniacul Brancoveanu cica seamana cu cel spaniol la gust (am dus si eu si cum zice Vio nu te faci de ras). Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 La duty free ar trebui sa fie mai ieftin decat in magazine si este contorizat. Adica daca ai voie cu 2 litri de persoana si ai unu la bagaj, mai poti cumpara unul. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Nu-i mai ieftin la duty free garantat! Am comparat niste bauturi si la raft in Carrefour sunt mai ieftine (coniac Brancoveanu, sampanie Zare, etc.) decat la duty free. Insa ai avantajul ca nu se contorizeaza greutatea. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Eu le dau la francezi Prince Mircea. Ma distrez teribil cand le vad fetele dupa prima inghititura. Ei se cred buricul pamantului in vinuri rosii. Nu le vina sa creada ca este un vin facut in romanica. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Daca tot vrei ceva original made in RO,cauta niste...slibovita ! Desi ma indoiesc ca le va place damful emanat...! Macar esti...original ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Am citit Brancoveanu si mi-a parut destul de interesant, un pic cam nefinisat, parea cam aspru si intepator , dar poate asa e pana te obisnuiesti un pic. Miorita n-am gustat. Am recitit reglementarile si spre surpriza mea in Ca ai voie cu mai putin bautura decat in Ro, cam 1 litru de caciula si cum aveam o tuica veche, autentica, maturizata in butoi de dud (are o culoare de mori), pentru mine desigur, atunci alegerea s-a simplificat in privinta cadoului. Am luat o ie. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Deci tuica ramane No. 1. Link spre comentariu
alcon Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 5 hours ago, adrian_pic said: Deci tuica ramane No. 1. Pentru unii. Link spre comentariu
Postări Recomandate