Vizitator Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Poate sa mi recomande cineva un coniac romanesc de calitate, vreun vin bun, ori alta bautura care se gaseste usor in supermarketurile din Ro? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Din punctul meu de vedere, apa plata e cea mai buna. Link spre comentariu
jiji55 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Coniac Miorita si cele din Moldova imi plac mie. Pentru vinuri discutia este complicata. In ce gama de pret ? Personal incerc vinuri de la cramele mai mici, locuind in apropierea Pitestiului este o crama mica Marcea cu vinuri bune : Truda Fanny , 413.... Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 6 hours ago, cocochannel said: Poate sa mi recomande cineva un coniac romanesc de calitate, vreun vin bun, ori alta bautura care se gaseste usor in supermarketurile din Ro? Nu!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 (editat) Brincoveanu ,vin ars Jidvei , Zaraza de la Murfatlar ( preferatul meu ) Cu vinul este complicat , sunt multe vinuri bune românești . Editat Iunie 26, 2018 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 https://imgur.com/a/A9jZq3v Via Domnului ,doar in bisericile Arhiepiscopiei Bucuresti ! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Nu ai specificat gama de pret. Daca vrei sa te lauzi cu un coniac romanesc in fata canadienilor poti incerca asta: Miorita de 30 de ani Faza este ca si romanii prefera brandurile straine cunoscute: coniac Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Am intrebat un salariat care alinia sticlele intr un magazin pentru a mi recomanda un coniac romanesc bun si mi a zis, spre mirarea mea, ca nici unul. Aveau brancoveanu in caseta de carton la vreo 139 lei. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Acum 40 minute, cocochannel a spus: Am intrebat un salariat care alinia sticlele intr un magazin pentru a mi recomanda un coniac romanesc bun si mi a zis, spre mirarea mea, ca nici unul. Aveau brancoveanu in caseta de carton la vreo 139 lei. Ala cred ca poate doar Alexandrion a baut , cei care pun marfa pe raft sunt că muncitorii necalificați , adică doar pe post de motostivuitoare. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 (editat) Multi lauda palinca! Vezi poate ai succes pe acolo cu palinca. Ii si mai romaneasca decat coniacul. 6 minutes ago, Faust2018 said: Ala cred ca poate doar Alexandrion a baut , cei care pun marfa pe raft sunt că muncitorii necalificați , adică doar pe post de motostivuitoare. du-te bai d'acilea! ala doar cu Vinars Miorita XO 30 ani 0.7L la 345 lei sticla o arde in cel mai rau caz! Oricum sunt multi romani care pun mult mai multa baza pe ce zice ne-a caisa de la vulcanizare. Editat Iunie 26, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
valica Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 (editat) Din brandurile romanesti ce am baut, Miorita, Jidvei si Zaraza cel mai mult mi-a placut Zaraza 5 stele si apoi Miorita. Din pacate Zaraza nu mai este ce a fost acum cativa ani, Murfatlar avand probleme financiare si au apelat la modificarea calitatii, in sensul rau. Acum 8 ani chiar si Zaraza 3 stele era foarte bun ca dupa ceva timp vindeau bautura spirtoasa pe post de vinars, le-am trimis un mail sa le bat obrazul si au recunoscut modificarea calitatii (mai bine zis modificarea retetei) pe motivul needucarii consumatorului si a problemelor financiare. In momentul actual nici Zaraza 5 stele nu garantez ca e vinars 100%, mai baga caramel pentru culoare. Am baut si divin (cum il numesc moldovenii de peste Prut) Calarasi 7 ani, mi s-a parut prea aspru pentru gustul meu. Editat Iunie 26, 2018 de valica Link spre comentariu
valica Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 chiar am gasit mailul, primit de la ei in 2012. Pacat ca nu am facut un printscreen cu site-ul lor in care prezentau produsul ca vinars. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 De speriat ce aflu. Nu vreau sa ma laud, ca oricum nu le am cu bautura, dar as fi luat un cadou specific romanesc pt o familie quebecoasa. Strainii oricum au parere buna despre Ro. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Orice ati cumpara din superdughene, contine alcool etilic+apa+coloranti+ arome sintetice. Metaxa cu capac de plastic-cu picurator-(nu capac de tabla!), minim 7 stele, barem e curat. De oferit cadou la o familie quebecoasa, o tuica de pruna de casa, cumparata de la un cunoscut, sau o sursa de incredere pusa intr-o sticla ornamentala frumoasa, fara nici o eticheta. Dar aveti cum sa duceti in Canada sticloanta?! Nu stiu cum mai e cu vama, dar in 2003 cu greu te lasau sa duci in USA o sticluta mica de tuica, poate canadienii sa fie mai intelegatori, ca asa sunt si britanicii. Dar nu garantez... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Ai niste limite cand intri in Ro la fel ca si in Ca. Crrd ca 2 kile de persoana. Link spre comentariu
Postări Recomandate