Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casesetofon Blaupunkt codat

cosmin_h

Postări Recomandate

Salutare!Am si eu un casetofon Blaupunkt blocat pe care din pacate nu stiu cum sa il deblochez, daca cineva stie cum il pot debloca il rog sa ma ajute si pe mine :prayer:Mda se pare ca am uitat sa pun si cealalta poza. :weedman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin_h

8

• mircea626

6

• niq_ro

1

• Adrian Luben

1

Top autori în acest subiect

Problema e ca mie imi apar doar 3 liniute (---) care stau doar aprinse si nu ma lasa sa introduc nimic.O sa il las alimentat sa vad daca ma lasa sa introduc ceva.

Link spre comentariu

incearca 5388 sau 1388

Mda, din pacate nu a mers. Pe mine nu ma lasa sa introduc decat 1388 pt. ca prima cifra acodului nu poate fi decat 1 sau nimic.
Link spre comentariu

incearca 5388 sau 1388

Mda, din pacate nu a mers. Pe mine nu ma lasa sa introduc decat 1388 pt. ca prima cifra acodului nu poate fi decat 1 sau nimic.
atunci incearca 388
Link spre comentariu

in cazul asta cred ca a fost schimbat dumpul memoriei.desfa aparatul si vezi daca a fost umblat la memoriedaca ai cu ce ,reprogrameaza memoria.iti atasez un bin cu cod 1300

Link spre comentariu

Pai problema e ca nu am mai scris pana acum o memorie si nu stiu exact care schema sa o folosesc din link, asa ca daca ati putea sa ma sfatuiti si pe mine cum e mai bine! (sa incerc sa scriu memoria sau sa ma las de "meserie")Eu sincer as incerca sa o scriu numai din curiozitate ca sa vad daca reusesc sau nu(asta bininteles cu ajutorul vostru)Va multumesc pentru timpul si ajutorul acordat!PS: Astept sugestii in legatura cu scrierea memoriei :yawinkle:

Link spre comentariu

pai cu ce memorie e facut casul tau ?parca cu 93cxxdaca e asa faci schema Microwire eeprom adapterdaca e cu 24cxx o faci pe I?CBus eeprom adapterdar poate e cel mai bine sa duci memoria la cineva care are deja programator si sa o inscrie cu binul ce l-am trimis :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări