cosmin_h Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Salutare!Am si eu un casetofon Blaupunkt blocat pe care din pacate nu stiu cum sa il deblochez, daca cineva stie cum il pot debloca il rog sa ma ajute si pe mine :prayer:Mda se pare ca am uitat sa pun si cealalta poza. :weedman: Link spre comentariu
mircea626 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 pe o laterala ai o eticheta pe care sint scrise niste serii de genulBP------------- si7 --- --- ---spune care sint alea si poate se rezolva Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 vezi si o ditamai discutia pe tema modelului astuia, doar ca al meu era bulit... http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=2 ... k&start=15 plus marele topic cu decodari de la http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=7 ... ght=lubeck unde apare si modelul tau.. oricum da datele necesare... Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iulie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2007 Problema e ca mie imi apar doar 3 liniute (---) care stau doar aprinse si nu ma lasa sa introduc nimic.O sa il las alimentat sa vad daca ma lasa sa introduc ceva. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 lasa-l alimentat ca o sa poti reintroduce din nou dupa jumatate de ora sau mai mult :yawinkle: Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iulie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2007 Nimeni nimic??Nici macar o idee?? :partyman: Link spre comentariu
mircea626 Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 incearca 5388 sau 1388 Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 incearca 5388 sau 1388Mda, din pacate nu a mers. Pe mine nu ma lasa sa introduc decat 1388 pt. ca prima cifra acodului nu poate fi decat 1 sau nimic. Link spre comentariu
mircea626 Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 incearca 5388 sau 1388Mda, din pacate nu a mers. Pe mine nu ma lasa sa introduc decat 1388 pt. ca prima cifra acodului nu poate fi decat 1 sau nimic.atunci incearca 388 Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 Am incercat si cu 388 si tot nimic.Dupa ce am introdus codurile si am apasat tasta ^ ca sa confirm codul au aparut iar cele trei liniute. Link spre comentariu
mircea626 Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 in cazul asta cred ca a fost schimbat dumpul memoriei.desfa aparatul si vezi daca a fost umblat la memoriedaca ai cu ce ,reprogrameaza memoria.iti atasez un bin cu cod 1300 Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Pai se pare ca a fost schimbata memoria. Daca va rog imi puteti da si mie o schema de la un programator pentru aceasata memorie?? Link spre comentariu
mircea626 Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 vezi aici http://www.lancos.com/siprogsch.html Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Pai problema e ca nu am mai scris pana acum o memorie si nu stiu exact care schema sa o folosesc din link, asa ca daca ati putea sa ma sfatuiti si pe mine cum e mai bine! (sa incerc sa scriu memoria sau sa ma las de "meserie")Eu sincer as incerca sa o scriu numai din curiozitate ca sa vad daca reusesc sau nu(asta bininteles cu ajutorul vostru)Va multumesc pentru timpul si ajutorul acordat!PS: Astept sugestii in legatura cu scrierea memoriei :yawinkle: Link spre comentariu
mircea626 Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 pai cu ce memorie e facut casul tau ?parca cu 93cxxdaca e asa faci schema Microwire eeprom adapterdaca e cu 24cxx o faci pe I?CBus eeprom adapterdar poate e cel mai bine sa duci memoria la cineva care are deja programator si sa o inscrie cu binul ce l-am trimis :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum