Vizitator re5pekt_sm Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 sunt nou pe aici si am gasit aceasta sesiune cu sisteme audio am citit si yo pe aici cum sta treaba si ce se posteaza si am zis ca poate ma ajuta si pe mine cineva sa vad si yo de ce imi baraie wooferu, dak merge incet nu are nimic dar cum lam dat un pic mai tare incepe sa baraie urat de tot si am incercat sa ii schimb difu si de geaba !! nu reusesc sa scap de baraitu ala dak ma poate ajuta cnv cu niste sfaturi sunt dispus sa ascult si sa pun in practica Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 da eq la winamp pe 0dB pt inceput Link spre comentariu
Vizitator re5pekt_sm Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 am dat si nu numai din winamp pot sa ma uit si la film pot sa ascult si cu orice alt player k tot aia e Link spre comentariu
radue Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Pentru inceput scrie corect gramatical si nu folosii limbaj de messenger ca acel tip de limbaj nu este tolerat pe aici!Acels sitem este de calitate extrem de proasta. Ma mir cum de nu te vaiti de inalte, pt ca acea suna mult mai aiurea decat basul. La subwoofer degeaba schimbi difuzorul ca nu o sa obtii un rezultat mai bun.Vorbesc in cunostiinta de cauza, pt ca am avut si eu o prastie dinaia acum 3-4 ani. Sfatul meu este cumapra-ti alt sistem sau daca nu vrei sa-ti iei altul atunci nu da mai tare. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator re5pekt_sm Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 imi cer scuze pt limbaj dar o sa imi fie greu sa ma acomodez dar o sa verific fiecare postare inaine de a o da definitiv si o sa fac tot posibilu sa nu se mai repete Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum