surubarila Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Se numeste Parkside KH 3128.Stie cineva dintre domniile voastre ce cod are comutatorul sau unde s-ar gasi de cumparat ? Omul l-a luat "din targ" , fara proba.L-am desfacut de fata cu el si neam de buton nu era inauntru....Nici macar firele de la cablul 230 nu erau izolate......In poza vedeti locul unde era montat iar degetul meu indica parghia butonului exterior de actionare. Mersi ! Link spre comentariu
vasiletodosi Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Cheap Push Button Switches AC250V 6A Best Power Tool FA3-4/2W. Cam asa se numeste si il puteti gasi la multe tipuri de polizoare unghiulare (defecte)sau incercati dupa denumire pe net.Eu as face o proba alimentind direct apartul sa vad daca mai merita efortul.L a tipul asta de fierastraie intrerupatorul se defecteaza foarte des. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 24, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2018 (editat) Multumesc ! Da , am probat motorul , e OK.M-am uitat la ce mi-ati recomandat si nu prea se potriveste.Actionarea "motului" se face prin translatie (cred) , nu prin apasare.Pe partea opusa e regulatorul de turatie , cu potentiometru.Mai caut. Editat Iunie 24, 2018 de surubarila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum