PKP98 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Am compilat programul meu original ,nu pe cel postat de tine ,l-am facut si pe ala si hex-urile sunt la fel Multumesc mult! Link spre comentariu
nico_2010 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Felicitari. Continua si practic nu numai teoretic! Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 (editat) Nu am usbasp ,am vorbit cred cu 4-5 vanzatori de pe O*X si nu mai au,unii nu raspund,altii zic ca acum au si maine nu mai au si tot asa... Nu stiu de unde sa iau,mai incerc pe o*x. Abia astept sa-mi iau Editat Februarie 8, 2016 de PKP98 Link spre comentariu
nico_2010 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Incearca si la "vanzari" pe forum. Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 (editat) Am cautat si pe forum ,dar nu am gasit nimic . Editat Februarie 9, 2016 de PKP98 Link spre comentariu
nico_2010 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Atunci cauta pe ebay si astepti circa 3 saptamani. Sau iti construiesti tu unul. Da, stiu, vei spune: bine si cu ce programez microcontroller-ul din programator? Solutia este aici: https://www.olimex.com/Products/AVR/Programmers/AVR-PG1B/ si folosesti ProgISP. Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Tocmai acum am vorbit cu cineva de o lx si a zis ca are Are si unu negru ca asta http://olx.ro/oferta/usbasp-isp-programator-cablu-usb-asp-atmega8-arduino-ID5vD0K.htm e la fel ca cel albastru ,dar nu vad unde trebuie sa fac legatura ca sa am 5v sau 3v3 ,pe spate scrie select 5/3v3 ,dar nu vad decat un rezistor. Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Salutare! Am cumparat usbasp si am facut primul meu program ,sa licare un LED,m-am simtit destul de bine .Dupa am facut acel cub 3x3x3 si am avut o problema cu un pin din PORTC,nu se aprindea ultima coloana cu LED-uri ,era PIN0 pe care l-am schimbat cu PIN4 si a mers ,chiar imi place,cred ca PIN0 din port C nu mai functioneaza , l-am ars,asta e. Alta problema ,dupa ce copiez codul in uC il deconectez de la PC si il alimentez cu o sursa de 5v nu mai merge,nu se mai aprinde nimic ,doar daca il bag inapoi la PC ,ce pot sa fac? Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 E simplu, scoate si programatorul de pe PCB dupa care alimenteaza-l..... Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 La o ora dupa ce am postat aici am facut acest lucru ,am dat programatorul jos si merge . Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Salutare dragi colegi. Dupa ce am facut tot felul de jocuri cu LED-uri conduse de un Atmega8 ,m-am gandit sa fac ceva nou . Am scris codul pentru un led ca atunci cand apesi pe un buton sa licare mai repede ,asta nu conteaza,l-am testat si merge,iar dupa asta am copiat hex-ul intr-un folder nou si am facut acea fisa ,iar dupa am dat "make all" si imi spune ca nu am "main.elf". Dupa am copiat main.elf de la proiectul original in folderul unde am hexul si makefile-ul si am dat rulare si a mers. Ce trebuie sa fac sa mearga ,sa nu mai apara acea eroare cu "main.elf" Multumesc mult! Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu problema de mai sus. Multumesc! Link spre comentariu
Liviu M Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Posteaza makefile. Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 MAKE.txt Asta este makefile. Link spre comentariu
Liviu M Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 am copiat hex-ul intr-un folder nou si am facut acea fisa ,iar dupa am dat "make all" si imi spune ca nu am "main.elf". Nu hex-ul trebuie copiat, ci sursele. In cazul tau probabil main.c. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum