Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programarea uC-urilor Atmel

ole

Postări Recomandate

Nu am usbasp ,am vorbit cred cu 4-5 vanzatori de pe O*X si nu mai au,unii nu raspund,altii zic ca acum au si maine nu mai au si tot asa...

Nu stiu de unde sa iau,mai incerc pe o*x.

Abia astept sa-mi iau :freaza:

Editat de PKP98
Link spre comentariu

Salutare!

Am cumparat usbasp si am facut primul meu program ,sa licare un LED,m-am simtit destul de bine .Dupa am facut acel cub 3x3x3  si am avut o problema cu un pin din PORTC,nu se aprindea ultima coloana cu LED-uri ,era PIN0  pe care l-am schimbat cu PIN4 si a mers ,chiar imi place,cred ca PIN0 din port C nu mai functioneaza , l-am ars,asta e.

Alta problema ,dupa ce copiez codul in uC il deconectez de la PC si il alimentez cu o sursa de 5v  nu mai merge,nu se mai aprinde nimic ,doar daca il bag inapoi la PC ,ce pot sa fac?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salutare dragi colegi.

Dupa ce am facut tot felul de jocuri cu LED-uri conduse de un Atmega8 ,m-am gandit sa fac ceva nou  :rade: .

Am scris codul pentru un led ca atunci cand apesi pe un buton sa licare mai repede  ,asta nu conteaza,l-am testat si merge,iar dupa asta am copiat hex-ul  intr-un folder nou si am facut acea fisa ,iar dupa am dat "make all" si imi spune ca nu am "main.elf".

post-245415-0-64039200-1456423266_thumb.jpg

Dupa am copiat main.elf de la proiectul original in folderul unde am hexul si makefile-ul si am dat rulare si a mers.

Ce trebuie sa fac sa mearga ,sa nu mai apara acea eroare cu "main.elf"

Multumesc mult!

Link spre comentariu

am copiat hex-ul  intr-un folder nou si am facut acea fisa ,iar dupa am dat "make all" si imi spune ca nu am "main.elf".

Nu hex-ul trebuie copiat, ci sursele. In cazul tau probabil main.c.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări