Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

esab...made in china

ARICIU2009

Postări Recomandate

Salut.Am un "esab" made in China care  nu-i dau de cap.Este in limitare si nu am gasit defectul.Am schimbat SG3525 si un comparator dar face la fel.As avea nevoie de o schema.Configuratia este comuna intilnita la mai multe aparate.

EQfc07.jpg

04htGd.jpgpnCM5Q6jjpotCFsRcj

Editat de ARICIU2009
Link spre comentariu

Ai masurat semnalul G-E de dupa driver, si igbt-urile ?

Aceiasi "orezarie" am si eu pe masa de lucru: Stern WM 185 INVA, problema a fost igbt-urile pocnite si un condensator devalorizat de pe placuta driver.

Link spre comentariu

Facaturi sunt aproape toate Esab, Telwin, Stern, Straus, Cevik, Einhell, Gysmi, Awelco, etc....

Cine cunoaste stie,  aveti grija ce cumparati  !!!

Editat de Jhn
Link spre comentariu

Ei...., Esab facatura? ca sau facut facaturi cu numele Esab e cu totul altceva, si nici Telwin nu e chiar facatura are in gama scumpa aparate bune......

Link spre comentariu

Am deconectat partea de forta ramanind doar comanda si semnalul este in limitare.Deci partea de forta este exclusa.Curios este ca ka3525a  nu este acelasi cu sg 3525an.

Editat de ARICIU2009
Link spre comentariu

Intre pdf-uri nimic.... insa am gasit componente cu alta denumire dar destul de apropiata de ce gasim noi cu alti pini, alta configuratiea etc ba chiar componente care nu le gasesc de fel decat pe la chinezi....

Link spre comentariu

Aia da, insa eu am fost curios deoarece am schimbat o data in ceva SMPS in loc de unu pe celalalt si totul a fost OK.

Sa nu ma intrebati care pe care, a fost acu vreo 10 ani.

De aia am intrebat.

Sint convins ca fac indivizii minarii, la ala galben a meu au cam ras denumirea integratelor.

Cumva, cumva am deslusit codul lor.

Mai trist e cind gasesti rulmenti cu dimensiuni pe care doar la ei ii poti comanda...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări