elektronu85 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 (editat) Buna ziua! Dupa cum am mentionat si in titlu scot la vanzare mai multe aparate pentru auditie acasa ca sa zic asa. Majoritatea sunt braduri cu renume: Technics, Pioneer, Kenwood etc. precum si alte aparate audio/video mai mult sau mai putin functionale, bineinteles ca fiecare reper va fi insoti de o mica descriere si precizari despre aspect/stare/functionalitate. Majoritatea aparatelor au facut parte din colectia unui fost coleg al meu, meloman inrait (nu audiofil) si au fost depozitate si folosite corespunzator. Mai exact omul avea o mansarda mobilata si dotata corespunzator numai pentru auditii, aparatele au stat majoritatea in dulapuri cu usi de sticla pentru protectie. Din pacate dumnealui s-a stins din viata de ceva timp, asa ca aparatele nici macar nu au mai fost bagate in priza de cel putin 10 ani. Am vrut sa fac aceste precizari pt ca dvs sa puteti deduce de aici conditiile si starea generala a aparaturii. De asemenea as vrea sa fac urmatoarele precizari: - plata transportului se faca OBLIGATORIU in avans in cont si consta in suma FIXA DE 50 LEI, urmand ca diferenta corespunzatoare taxei de transport sa fie scazuta/adaugata din valoarea rambursului (imi cer scuze de la userii de buna credinta, dar mi s-au intors prea multe colete pe motiv de neridicare la destinatar, si nu pot sa mai risc) ; - imi rezerv dreptul ca in anumite cazuri sa solicit plata integrala a produsului in avans, in functie de istoricul si relatiile anterioare cu potentialul client ; - mai multe detalii , nelamuriri , oferte , propuneri sau alte discutii le lamurim pe mesaj privat, va rog INSISTENT sa pastrati topicul curat . - am de asemenea cateva anunturi si la sectiunea Cumparari, de aceea in anumite cazuri posibil sa ma intereseze si unele schimburi cu electronice din domeniul AudioPRO, sau instalatii fotovoltaice. Totusi prioritare sunt ofertele cu CASH. - expediez oriunde in tara cu UrgentCargus, FanCourier sau alt curier dorit de client. Expediez si cu Posta Romanadar pe raspunderea integrala a clientului, nu-mi asum nici o responsabilitate pentru colete deterioare sau alte probleme aparute cu Posta Romana . - garantez ambalare foarte buna si de calitate ! - costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator! 1. Deck Technics RS-BX727 Class AA, 3 Head, Bias, Direct Drive Un deck foarte bun, Direct-Drive, bias reglabil, calibrare manuala a benzii, VU-metru mare. Deck-ul este in stare buna tinand cont de vechimea lui. Displayul arata foarte bine! Testele au fost facute cu o caseta de 100 minute, pentru a fi sigur ca motoarele 'trag' cum trebuie! Reda si imprima foarte bine! Prezinta unele semne de uzura la claviatura, precum si unele zgarieturi superficiale pe capacul superior, ceva normal pentru varsta aparatului. Pretul este negociabil foarte putin, in limita bunului simt! NU fac schimburi! Pentru Gura Humorului si imprejurimi asigur proba cumparatorului, la domiciliul meu. Garantez ambalare foarte buna! Ofer livrare cu verificare! PRET : 800 LEI 2. Stereo Cassette Deck Technics RS-B765 Deck Technics RS-B765 Class AA, 3 Head, Bias, Direct Drive Un deck foarte bun, Direct-Drive, Bias reglabil, calibrare manuala a benzii, VU-metru impresionant. Deck-ul este in stare foarte buna tinand cont de vechimea lui. Displayul arata exceptional! Testele au fost facute cu o caseta de 100 minute, pentru a fi sigur ca motoarele 'trag' cum trebuie!Reda si imprima foarte bine! Aparatul arata foarte bine! Pretul este negociabil foarte putin, in limita bunului simt! NU fac schimburi! Pentru Gura Humorului si imprejurimi asigur proba cumparatorului, la domiciliul meu. Garantez ambalare foarte buna! Ofer livrare cu verificare! PRET : 550 LEI 3. Technics RS-TR212 Dual Cassette Deck Player & Recorder Dublu deck Technics RS-TR212 Deck 1 doar PLAY, Deck 2 PLAY/RECORD auto reverse, Dolby B si C, Copiere cu viteza mare, Sincro start cu un CD din aceasi gama Reda si imprima foarte bine! Aparatul arata foarte bine! Pretul este negociabil foarte putin, in limita bunului simt! NU fac schimburi! Pentru Gura Humorului si imprejurimi asigur proba cumparatorului, la domiciliul meu. Garantez ambalare foarte buna! Ofer livrare cu verificare! PRET : 300 LEI Editat Iunie 22, 2018 de elektronu85 Link spre comentariu
elektronu85 Postat Iunie 22, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2018 Scuze pentru dublul post dar nu am mai putut edita primul post si voiam sa-l adaug si pe acesta, a durat un pic mai mult pana am scris "compunerea", de aceea imi cer scuze pentru post consecutiv si am rugamintea la domnii moderatori sa nu imi stergeti topicul deorece se editeaza relativ greu avand in vedere natura anunturilor si nivelul de detaliere, eventual va rog frumos daca puteti uni cele doua posturi: 4. Technics RS-BX646 HiFi Stereo Cassette Deck Un casetofon deck exceptional cu 3 capete (2 permalloy+ferita), cu un sunet superb si multe facilitati, atat la reglarea inregistrarii in functie de tipul si compozitia benzii, calibrare, bias reglabil automat sau manual, cat si la ascultare.3 capete - 3 motoare. Are Dolby B, C, HPX Pro. Are sistem de calibrare la inregistrare, bias reglabil pe fiecare canal etc... este un model deosebit pentru melomanii care prefera sunetul analogic. Derulare cu 2 viteze. Are un preamplificator special care poate fi utilizat la redare-inregistrare pe o alta sursa. Usa de admitere a casetei este automata. Se inchide imediat ce a fost introdusa o caseta in ea si se deschide singura la comanda eject. Capetele de hartpermalloy au o durata mare de viata, dar si o permeabiltate crescuta ceea ce explica fidelitatea redarii sunetelor. Un aparat rar si exceptional,in stare foarte buna, care merita atentie. Din punct de vedere optic se prezinta excelent. (Imaginile postate sunt de slaba calitate). Este ca nou cu exceptia unor urme fine pe capac, de la sters praful. Il recomand cu caldura. Pretul este FIX!!! Accept unele schimburi! Pentru Gura Humorului si imprejurimi asigur proba cumparatorului, la domiciliul meu. Garantez ambalare foarte buna! Ofer livrare cu verificare! PRET : 650 LEI Am uitat sa precizez, nu am mai trecut in anunturi si specificatiile pentru ca se gasesc foarte usor cu Google si nu are rost sa umplu topicul degeaba! Va urma! Link spre comentariu
Postări Recomandate