Depanatoru Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 Cred ca skaarj se refera la folosirea lui 6j1p ca driver pentru final. Nu prea merge intradevar , de "miscat" misca finalul , dar probabil chinuit si cu distorsiuni armonice mai mari decat o trioda 6n1p , 6n2p , 6n3p , etc . Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 ooooo chiar nu ma pot abtine voi chiar nu va dati seama de tampeniile pe care le postati ...voi nu vedeti schema originala de mag postata cu2 pag. in urma baaaaaa chiar habar nu aveti de electronica pe bune nu mi-o luati in nume de rau dar este jaleee jaleeee. da scuze voi sunteti igineri electronici si ceauseasca se credea doctor academician: Dupa sapte ani de directorat al Elenei Ceausescu la Institutul Central de Chimie (ICECHIM), 53 de cercetatori din acest institut editeaza o culegere de 19 articole stiintifice sub forma unui "omagiu din partea colaboratorilor" in onoarea "savantei de renume mondial". scuzeee scuzee ....asa ca ........... :cry: cum draq sa funct 6j1p cand schema nu este repectata exact ca la carte aaaaa? Link spre comentariu
bolek Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 ooooo chiar nu ma pot abtine voi chiar nu va dati seama de tampeniile pe care le postati ...voi nu vedeti schema originala de mag postata cu2 pag. in urma baaaaaa chiar habar nu aveti de electronica pe bune nu mi-o luati in nume de rau dar este jaleee jaleeee. da scuze voi sunteti igineri electronici si ceauseasca se credea doctor academician: Dupa sapte ani de directorat al Elenei Ceausescu la Institutul Central de Chimie (ICECHIM), 53 de cercetatori din acest institut editeaza o culegere de 19 articole stiintifice sub forma unui "omagiu din partea colaboratorilor" in onoarea "savantei de renume mondial". scuzeee scuzee ....asa ca ........... :cry: cum draq sa funct 6j1p cand schema nu este repectata exact ca la carte aaaaa?W H A T ___________ T H E ________________ PHUCK ??? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 ooooo chiar nu ma pot abtine voi chiar nu va dati seama de tampeniile pe care le postati ...voi nu vedeti schema originala de mag postata cu2 pag. in urma baaaaaa chiar habar nu aveti de electronica pe bune nu mi-o luati in nume de rau dar este jaleee jaleeee. da scuze voi sunteti igineri electronici si ceauseasca se credea doctor academician: Dupa sapte ani de directorat al Elenei Ceausescu la Institutul Central de Chimie (ICECHIM), 53 de cercetatori din acest institut editeaza o culegere de 19 articole stiintifice sub forma unui "omagiu din partea colaboratorilor" in onoarea "savantei de renume mondial". scuzeee scuzee ....asa ca ........... :cry: cum draq sa funct 6j1p cand schema nu este repectata exact ca la carte aaaaa?NU TE SUPARA DE UNDE AI APARUT????? este forum si fiecare intreaba ce vrea,raspunte daca poate sau sta si se uita daca este ca tine vezi ca tu ai mai pus o schema banala din Tehnium anii 80 si te dadeai mare ca este audiofila si blabla blaai luat si atunci suturi in c_rcopile stai in banca ta !tu nu stii nimic despre electronica!cioculetul mai mic !parerea mea este sa ti faci un forum unde sa stai doar tu cu tine,nu vezi ca aici nu te baga nimeni in seama,esti aberant!ai doar 10 posturicind ai postat schema acea veche ,am intrebat de ce are finalul de la magul Kashtan brumai aflat ?vrem sa stim si noi ,ne macina de mult problema aceastane spui secretul brumului?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 ...NU TE SUPARA DE UNDE AI APARUT????? ...Daca o sa fiti un pic atent...postata cu2 pag. in urma...veti observa ca din acea schema lipseste rezistenta de polarizare a grilei respectiv G1-masa,asadar acea schema uneori poate functiona(cind sursa de semnal preia rolul rezistentei g1-masa) alteori nu va functiona (cind sursa de semnal nu preia rolul rezistentei g1-masa).Desigur limbajul folosit @Kubo este indecent=urit=etc,dar este o chestiune veche de prin 2007="postata cu2 pag. in urma",schita-schema cu 6j1p ma refer care duce lipsa de polarizare g1 sau polarizarea este relativa data de sursa de semnal,ce ne facem cind sursa de semnal iese si ea prin condensator fara rezistenta la masa pe iesire ?(la acea schema ma refer cu 6j1p "postata cu2 pag. in urma" ). Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Schema originala de la inceputul topicului - aia este referinta , are rezistenta de grila , ca cineva pe parcurs a uitat sa o mai deseneze e o chestie destul de neimportanta ca imbecilul asta de Kubo sa jicneasca pe toata lumea . Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Se poate lua in considerare si cea de a doua schema pt ca apare o imbunatatire,reactia negativa, un neavizat in tuburi o poate lua ca atare(cu lipsa rez. polarizare grila1). ...Kubo sa jicneasca pe toata lumea .Da !, din punctul asta de vedere ai dreptate !,nepermis sar zice(avind in vedera maniera @Kubo). Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 of of ce pot spune ? dar mai bine o las moarta ok sa vedem cine cunoaste caracteristicile tuburilor EF95,6J1P bine sunt identice asa se spune . doresc sa inlocuiesc classicul ci 4558 sunetul este de la un amplif TFK ufff un sunet HI-END binene inteles tranzistoarele sunt niste BD-uri produse de Motorola . nu ma laud dar calitatea sunetul in proportie de 50% l-am mai auzit la un vecin care detine un amplif. AKAI. Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 ok imi cer scuze dar sincer este penibil la cate se scriu pe acest forum si practic aprope toate topicurile sunt lasate fara un raspuns clar. si in cazul lui 6j1p ..apropo schema pe care am postato intradevar este veche, daca doresti iti ofer cadou un tda7294 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 of of ce pot spune ? dar mai bine o las moarta ok sa vedem cine cunoaste caracteristicile tuburilor EF95,6J1P bine sunt identice asa se spune . doresc sa inlocuiesc classicul ci 4558 sunetul este de la un amplif TFK ufff un sunet HI-END binene inteles tranzistoarele sunt niste BD-uri produse de Motorola . nu ma laud dar calitatea sunetul in proportie de 50% l-am mai auzit la un vecin care detine un amplif. AKAI.sincer nu inteleg nimic din exprimarea ta ce rei sa faci cu EF95,6J1P?vrei sa inlocuiesti integratul cu tuburi?eu nu inteleg nimic din exprimarea ta,este incoerenta ,nu are cap si coada,incepe cu o idee se termina cu altadaca vrei ajutor te rog reformuleaza! Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 deci ci-ul 4559 trage sunetul in jos. amplifiu multi cred ca au avut asa ceva finali bd_uri 543A 544A. de ce? ptr ca inaltele se aud foarte clare si dinamic. inco odata cine are sau a folosit acest amplif poate sa confirme. Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 da schimbarea ci-ului operational 4558 cu tub Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 da schimbarea ci-ului operational 4558 cu tubce rol are integratul in amplificator?o schema daca se poate!nu ma lua la misto cu integratul alasari calu si nu e bine sau frumos,fii civilizat daca vrei sa fii respectatpe acest forum nu cred ca e bine sa invatam oamenii cum sa se comporte civilizat,au invatat de la parinti in cei 7 ani cit au stat acasa Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 se spune ca scuzele sunt acceptate si inca o data scuze . cine ma poate ajuta cu inlocuirea operationalului 4558 cu un tub electronic chiar si cu 6j1p doresc informati numai de la cine a construit schema si intradevar a obtinut rezultate . Link spre comentariu
Vizitator Kubo Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 de ce sa te i-au la misto? poi este un ci nou. sau ma insel eu aaaa scuze schema mea veche este buna akum . parca esra veche eu ti-am recomandat 7204 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum