Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop R61i, telefoane android, hdd, toate ieftine

rochester21

Postări Recomandate

Va salut. A venit vremea sa mai elimin din numarul de electronice de acasa.  Predare in Galati sau livrare cu posta/curier. 

1. Lenovo thinkpad R61i din 2008. Dual core de 1.6 ghz, 2.5 gb ddr2, 80 gb hdd stare perfecta, ecran 15.4 inch. Defecte: are abtipilde pe capac(se scot destul de usor), nu are baterie,cablu incarcator uzat(e modular, se poate schimba usor), dvd writer-ul nu prea mai citeste(se scoate foarte usor si se inlocuieste daca doriti). Ruleaza windows 7 foarte bine, nu se incinge, e foarte solid(sasiu din magneziu pentru placa baza si ecran si balamale masive). E gama semiprofesionala si vine cu toate avantajele thinkpad: lenovo airbag, lenovo system update, tastatura thinkpad, thinklight, trackpoint.  

Cer 150 lei+15 lei posta pentru el si mai ieftin de atat nu o sa gasiti nicaieri. A fost folosit in regim casnic de la inceput, pentru calatorii am folosit t400/t430, sunt mai usor de carat. Garantez ca nu veti avea probleme cu R61i-ul. Ofer si mouse.

ieo77a.jpg

k15aoo.jpg

2. Telefon Eboda G400M dual sim cu android 6, ecran 4 inch si 1 gb ram, 8 gb memorie interna. L-am folosit cu succes timp de 7 luni, se misca destul de bine, nu se blocheaza etc. Nu are urme de lovituri, are folia de fabrica pe ecran. Va dau si incarcator/cablu usb noi cu el. Cutia am aruncat-o demult. Singura critica la acest telefon e faptul ca bateria e foarte usor umflata, nu se observa decat cand o scoti si te uiti la ea. Ea tine bine si nu face probleme- la mine tine o zi de folosire medie.

Cer 70 de lei+posta/curier. Ofer casti zte noi cadou.

eld53l.jpg

3. Maruntisuri:

Hdd de laptop samsung aproape nou de 500 gb- 50 lei+ 10 lei posta. Are doar cateva zile de functionare, foarte silentios. Am si carcasa de metal cu alimentare usb pentru el, impreuna 70+posta.

aywsvb.jpg

Telefon vodafone smart mini android 4, aproape nou la cutie, fara accesorii. Fabricat de alcatel, codat vodafone. 30 de lei+ posta. Precizez ca pare sa aiba o problema la butonul inchis/deschis, uneori trebuie apasat de mai multe ori pana se aprinde ecranul.

35n0lm1.jpg

Telefon Sony M2 care nu mai citeste cartela, 70 lei. Eu l-am folosit ca tableta dar uneori se restarteaza, e bun pentru ecran si baterie, care sunt in stare excelenta.

Am si piese de la un Z cu ecran spart, placa de baza decodata la 40 lei si acumulator in stare buna la 30 de lei.

9aahis.jpg

Am putine poze, dar pot oricand sa ofer poze in plus cu oricare din produse. Rog mesaj pentru orice nedumerire.

Editat de rochester21
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rochester21

15

• gabiz_ro

2

Hdd de laptop samsung aproape nou de 500 gb- 50 lei+ 10 lei posta. Are doar cateva zile de funtionare, foarte silentios. Am si carcasa de metal cu alimentare usb pentru el, impreuna 70+posta. 

Ma intereseaza,daca nu e altcineva deja.

Link spre comentariu

Pentru comenzi, rog trimiteți mesaj cu nume, adresa completa si cod postal+ mentiuni privitoare la accesorii si modalitatea de livrare dorita. Idem pentru informatii.

Editat de rochester21
Link spre comentariu

Hdd si carcasa vandute, astept clienti si pentru telefon si laptop la cele mai mici preturi de pe piata.

Editat de rochester21
Link spre comentariu

Preturi noi:

Vodafone smart mini aproape nou la cutie, codat vodafone(manual, cablu, incarcator, casti zte noi, card 2 gb)= 40 lei.

Super Laptop Lenovo R61i = 140 lei.  Va spun din experienta ca incarca windows-ul/programele la fel  de repede ca un I7 ULV generatie 2017(~40-60sec.), daca ii puneti un ssd sunteti asigurati cel putin pana in 2021. Thinkpad-urile folosesc placi de baza premium rigidizate printr-un sasiu de magneziu, nu ca variantele pentru popor regasite in laptop-urile de la supermarket, montate direct in carcasa de plastic :95

Timp transcodare film= in jur de 2-2.5 ore.

Ruleaza masini virtuale fara probleme.

Ruleaza jocuri vechi fara probleme(pre-2002).

Ruleaza filme 1080p.

Poza de pe Statia Spatiala Internationala(aia folosesc T-uri, dar R-urile erau construite pe aceeasi platforma, placi baza etc).

eq1hxk.jpg

Editat de rochester21
Link spre comentariu

Bun, deci ce a mai ramas....

Vodafone smart mini pachet complet-40 de lei. Are ecran mic dar e perfect pentru apeluri. Baterie buna de 1400mah.

Eboda g400m la 80 de lei livrat.

Surprinzator de bun la banii astia, doar camera foto lasa de dorit. In rest face orice si nu nu se incalzeste excesiv. 

Editat de rochester21
Link spre comentariu

Eboda g400m. Conform specificatiilor optinute via sistem info, aparatul e dotat cu procesor ARM 7 cu 4 nuclee, un procesor foarte decent care se descurca bine pe internet si aplicatii si care spre deosebire de modelele mai puternice nu se incalzeste excesiv. Din 1 gb de ram instalati, circa 280 raman liberi.

Ecranul are 3.9 inch si o densitate de 240 dpi iar camerele au 6 mpx pe spate si 3 mpx pe fata. Acumulator de 1700mah.

Se misca fluid pe android 6 si majoritatea paginilor de internet se incarca repede(exceptie site-urile complexe, gen euronews).

Carcasa din plastic e si ea decenta. Nu l-am scapat niciodata dar cred ca ar scapa cu viata. Digitizerul e realizat din plastic usor flexibil in loc de sticla, ceea ce ajuta. Semnal gsm foarte bun, semnal wifi bun.

Doar 80 de lei livrat cu posta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări