traianpop Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Se da urmatoarea problema:-la serviciu trebuie schimbat calc. cu unul mai performant.Principalul program este WinMentor(desigur,cu licenta).Intrebarea mea este : cum se vor putea copia datele pe un HDD nou?merge cu "copy-paste" HDD1>HDD2?sau,cum se poate "selecta " sa se transfere numai ce tine de WinMentor?Va multumesc!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Daca softul e cu licenta ar trebui sa ai si CD-urile lui... si nu te opreste nimeni sa-l reinstalezi Link spre comentariu
traianpop Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Da ,e adevarat ca se poate reinstala,dar ma refeream la altceva.Adica la numeroasele intrari-iesiri de produse,borderouri etc...(aceste modificari,cum se pot transfera?)De asemenea ,intrari de produse noi,colaboratori noi,si toate celelalte.Imi cer scuze ca am fost incoerent mai inainte,iar acest program e plin de "gauri negre",pentru mine! Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Daca vrei sa se pastreze setarile se reinstaleaza aplicatia pe curat pe noul HDD si apoi se inlocuieste directorul WINMENT(cred ca e suficienta doar pastrarea directorului DATA) cu cel de pe vechiul HDD(e indicat ca si Mentorul vechi sa fie updatat la varianta ce se instaleaza pe curat). Daca nu, cred ca e suficient doar pastrarea directorului MSAVE, programul fiind protejat de cheia externa(USB, paralel) si nu de HDD sau alte minuni. Si cum zici ca ai licenta la el e indicat sa suni sau sa trimiti un mail la producator sa afli mai multe informatii. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum