Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

copiere HDD

traianpop

Postări Recomandate

Se da urmatoarea problema:-la serviciu trebuie schimbat calc. cu unul mai performant.Principalul program este WinMentor(desigur,cu licenta).Intrebarea mea este : cum se vor putea copia datele pe un HDD nou?merge cu "copy-paste" HDD1>HDD2?sau,cum se poate "selecta " sa se transfere numai ce tine de WinMentor?Va multumesc!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• traianpop

2

• hugo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da ,e adevarat ca se poate reinstala,dar ma refeream la altceva.Adica la numeroasele intrari-iesiri de produse,borderouri etc...(aceste modificari,cum se pot transfera?)De asemenea ,intrari de produse noi,colaboratori noi,si toate celelalte.Imi cer scuze ca am fost incoerent mai inainte,iar acest program e plin de "gauri negre",pentru mine!

Link spre comentariu

Daca vrei sa se pastreze setarile se reinstaleaza aplicatia pe curat pe noul HDD si apoi se inlocuieste directorul WINMENT(cred ca e suficienta doar pastrarea directorului DATA) cu cel de pe vechiul HDD(e indicat ca si Mentorul vechi sa fie updatat la varianta ce se instaleaza pe curat). Daca nu, cred ca e suficient doar pastrarea directorului MSAVE, programul fiind protejat de cheia externa(USB, paralel) si nu de HDD sau alte minuni.

Si cum zici ca ai licenta la el e indicat sa suni sau sa trimiti un mail la producator sa afli mai multe informatii. :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări