sesebe Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 Cit de moale este firul central? Care este duritatea plasticului ce izoleaza firul central? Este un plastic plin gen polietilena semitransparenta sau un plastic alb spongios care se turteste usor cu 2 degete? In ultima poza nu se vede .... Conector de antena de ala folosesc si eu. Link spre comentariu
radudd Postat Iunie 19, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2018 Daca te referi la cel care este montat la TV, nu am cum sa stiu. Nu demontez mufa, nici nu prea stiu cum sa o fac. Probabil prin "desfilatare" de pe cablu. Pentru celalalt, al meu, am sa ma uit si verific maine. Link spre comentariu
radudd Postat Iunie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2018 Cablul meu - fir central destul de ridig, se indoaie greu, iar izolatia lui este complet netransparenta si se turteste fiind stransa intre degete, iar apasand cu unghia ramane urma. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 20, 2018 Partajează Postat Iunie 20, 2018 Cablul tau este ceva mediu la calitate. Izolatorul firului central este unul foarte bun cu pierderi mici dar firul central este din Fier acoperit cu Cupru. Principial nu ar fi o problema prea mare asta pt ca oricul tot curentul circula numai pe exteriorul firului care este din cupru din cauza curentilor turbiolari de la inalta frecventa. De asta se foloseste litz-wire la inalta frecfenta. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum