Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Picior/suport monitor

altuser

Postări Recomandate

Va salut, am un monitor acer v226hql. Monitorul face parte din categoria celor mai ieftine, minimaliste. Nu poate fi reglat pe inaltime. As dori sa il inalt. Monitorul are sistem VESA, are pe spate 4 gauri pozitionate in colturile unui patrat cu latura de 10 cm. 

Caut un picior sau suport monitor pe care sa il modific sau sa il folosesc ca atare. Cel pe care il am e foarte fragil, nu imi permite modificari.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• altuser

3

Top autori în acest subiect

Am standuri ajustabile pe inaltime, pentru monitoare Samsung de 19" (VESA 75).

Problema este ca nu cred ca se potriveste cu monitorul in discutie, si nu ma refer atat la standardul VESA diferit cat la faptul ca stabilirea inaltimii standului se bazeaza pe masa (greutatea) monitorului, daca aceasta este mult mai mare dect al originalului, monitorul va tine mereu standul in pozitia cea mai coborata a sa...

In cazul in care te intereseaza, da-mi un semn pe pm si-ti dau adresa de unde sa vii sa-l iei. Gratis.

Link spre comentariu

Salut, mulțumesc pt răspuns. Monitorul este ușor, fara stand are cca 3,3 kg.As veni cu el în traistă, daca se potrivește ceva, ar fi minunat. As putea modifica sistemul VESA 75x75 la 100x100, intercalez o placa mai mare sau 2 barete. Deci mă interesează, aștept să stabilim cum procedam.

Editat de altuser
Completare
Link spre comentariu

Traian B, multumesc pentru ajutor. 

Suportul este de calitate, asa cum se faceau lucrurile cu ceva timp in urma...

Este exact ceea ce cautam.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări