ARICIU2009 Postat Iunie 18, 2018 Partajează Postat Iunie 18, 2018 Buna ziua.As dori daca are cineva service manual pentru Telwin Tehnology 236 HD pentru ca nu o gasesc deloc. Am un defect ciudat si anume am semnal de atac grile de 5v RMS .Aparatul sudeaza f slab si nu transfera toata puterea .Pe osciloscop se vede ca NU intra in limitare la valoarea maxima a curentului. U pe condensatori este de 280v in sarcina.U alimenatre MOSFET driver este de 13v constanta in sarcina.Am simulat 15v alimentare MOSFET driver si am un curent de 600mA ceea ce mi se pare cam mult. Aparatul a avut igbturile arse si Mosfetul driver ars. EU suspectez trafo driver dar nu am o valoare de comparatie ca sa ma pot orienta....Multumesc. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Iunie 22, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2018 (editat) Am rezolvat defectul.Cauza era cele doua condensatoare de 1uf la3 dupa o ramura IGBT care erau devalorizate si intrau in scurt atunci cind erau sub semnal.Scurt care se transfera Mosfetului Driver si il deteriora.Acum semnalul este bun. Postez semnalul inainte si dupa pe grila igbturi. Editat Iunie 22, 2018 de ARICIU2009 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum