pitiay68 Postat Iunie 18, 2018 Partajează Postat Iunie 18, 2018 Buna seara.Ieri am fost la pescuit pe Olt si am avut ne placuta ocazie sa vad cum doi doni de la Pitesti au primit amenda de la jandarmi pe motivul ca permisele de pescuit erau eliberate de ajvps Arges si ca nu sant valabile pe Olt pe motivul ca au fost platite la AG si nu la OLT,mentionez ca au mai fost amendati si ati domni tot pe acest motiv tot in aceeasi zi. Am intrebat pe domnii jandarmi de cand este legea asta si au zis ca de anul acesta,precizez ca nu au prezentat nici un document din care sa rezulte ca nu au voie sa pescuiasca cu permise eliberate de asociatii din alte judete.Pur si simplu oamenii au fost amendati pe vorbe,evident ca nu au semnat procesul verbal.Jandarmii au zis ca noi trebuie sa cunoastem aceasta lege. Ma poate lamuri cineva? Unde si cand sa publicat aceasta lege. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 18, 2018 Partajează Postat Iunie 18, 2018 (editat) 53 minutes ago, pitiay68 said: Buna seara.Ieri am fost la pescuit pe Olt si am avut ne placuta ocazie sa vad cum doi doni de la Pitesti au primit amenda de la jandarmi pe motivul ca permisele de pescuit erau eliberate de ajvps Arges si ca nu sant valabile pe Olt pe motivul ca au fost platite la AG si nu la OLT,mentionez ca au mai fost amendati si ati domni tot pe acest motiv tot in aceeasi zi. Am intrebat pe domnii jandarmi de cand este legea asta si au zis ca de anul acesta,precizez ca nu au prezentat nici un document din care sa rezulte ca nu au voie sa pescuiasca cu permise eliberate de asociatii din alte judete.Pur si simplu oamenii au fost amendati pe vorbe,evident ca nu au semnat procesul verbal.Jandarmii au zis ca noi trebuie sa cunoastem aceasta lege. Ma poate lamuri cineva? Unde si cand sa publicat aceasta lege. Nu exista asa ceva ! Pt.ape de munte trebuie o viza(pe permisul de pescuit),pt.ses iarasi si mai este Marea Neagra,nu stiu ce taxe sunt ! Daca ai permisul vizat pe ses(ex),poti pescui in orice ape din aceasta categorie in toata tara inclusiv Dunarea dar pt.Delta cred ca iti trebuie permis special,asta nu stiu sigur).Desigur,baltile private...doar platesti taxa stabilita de propietar ! Fir intins ! Cel mai bine te interesezi la AJVPS . Ce ar insemna daca fac un tur prin tara sa platesc in fiecare judet unde ma duc? De banii aia cumpar peste sa pot popula toate...gropile din oras,ploaie sa fie !! Editat Iunie 18, 2018 de morocanosul Link spre comentariu
pitiay68 Postat Iunie 18, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2018 Da aveti dreptatate ce ati spus,stiam asta. Atunci cum au putut jandarmii sa amendeze acesti oameni? Am vazut cand li sa scris procesul verbal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum