Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala Paradox 728 sau 738

niculae

Postări Recomandate

nu stiu preturile ca sunt preluate in custodie de firma mare din buc si la mine vin pachet gprs cu tot cu cartele

uite si codurile

Programming Master and User Codes

The Esprit Ultra control panels have one Master code (00) and up to 48 user codes (01 to 48). The The Master code can arm the system using any arming method, create/modify user codes and perform Key Access

The User code 1 can create/modify access codes and perform key access programming. The

access code consists of either 4- or 6-digits and each digit can be any value from 0 to 9.

Do not enter [2ND] when programming the Master code as this will invalidate the Master code.

[ENTER] + Master or User code 1 + 2-digit code number (00 to 48) + 4 or 6-digit access code + [ENTER]

pe romaneste enter + master+ 00 + noul cod master + enter si ai schimbat master

pentru alti utilizatori in loc de 00 pui 01 02 03 si respecti pasii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attic

32

• briobit

28

• niculae

17

• cristi71

13

Top autori în acest subiect

Imagini postate

evident ca montajul asta doar apeleaza un numar nu transmite si date catre un eventual receptor, insa in cele mai multe cazuri clientii sunt foarte multumiti ( mici magazine) deasemenea mai construiesc si un detector volumetric preluat din revista conex cu performante uimitoare al carui mare avantaj este ca declanseaza inaintea patrunderii prin efractie ( practic la spargerea sau fortarea geamului/usii) se poate monta oriunde intrun perimetru de 2-300 metrii patrati intradevar sunt de varf paradoxurile ( am mai avut odata o discutie cu meniul bogat la cerber :nebun: ) si nu ar fi mare lucru sa o invat sa o programez ( am montat numai dsc sau cerber) cel putin senzori sunt impecabili de la paradox

Link spre comentariu

oricum ca un offtopic, numai imi fac probleme daca clientul vrea un paradox atita timp cat sunteti pe forum :101 am rasfoit un manual de bentel si l am inchis repede la loc :ras: ui ce era acolo (si foarte scumpe)

Link spre comentariu

cat pot sa va ajut va ajut dar ce m-a bagat in ceata colegul mincof cand a zis de piri digitali paradox si a pus si poza aia ... ala nu e pir paradox radio...

Daca citeai si raspunsul meu de mai jos, erai lamurit. Deci centrala mea este un paradox cu 16 zone cu apelator telefonic (linie fixa cu premicelli gsm dupa), cu modulul de pc, care poti sa-i faci controlul din calculator, cu tastatura lcd iluminata, cu modul wireless atasat, si acum cu cei mai buni piri din piata (jablotron -Cehia). Trebuie sa intelegeti ca produsele electronice de automatizare cehesti sunt un fel de lamborghini. De exemplu o sursa in comutatie de 24v/10A Puls Dimension este vreo 400$. Piri astia wireless si cei pe cablu sunt net superiori la cea ce vinde dsc, cerber, paradox,etc.
Link spre comentariu

sa inteleg ca ai o corcitura de sistem compus din centrala Paradox si un modul din ala radio de iti scoate pe o rigleta starea senzorului si de acolo ai venit in centrala? de ce nu e cap coada Jablotron?uite u exemplu ce merge la SP 5000 / 5500 / 6000 / 7000 (versiunea 4.5) ca asta a picat primu in manaca sa declaram zona 1 intrare/iesireintram in mdodul de programare ( enter + cod instalator) dupa caresectiunea 001 (zona 1 ) unde tastam 01 ( este definirea zonei ca Entry Delay, functie ce se aplica in toate cele 3 moduri de armare Stay Arm, Sleep Arm si Fully Arm)dupa care mergem la sectiunea 710 unde introducem 3 cifre (secunde) corespunzatoare timpului de intrare si la sectiunea 745 unde iar 3 cifre (secunde) pentru timpul de iesire

Link spre comentariu

sa inteleg ca ai o corcitura de sistem compus din centrala Paradox si un modul din ala radio de iti scoate pe o rigleta starea senzorului si de acolo ai venit in centrala? de ce nu e cap coada Jablotron?

Pentru ca sistemul jablotron il am acasa si este integral wireless cu apelator gsm, camere de luat vederi, comunicarea intre centrala si pir-uri este in ambele sensuri, la fel si legatura cu pc-ul este wireless. Codul este saritor, este un sistem foarte performant si foarte scump fata de celelalte. Paradoxul si cu piri jablotron este montat in firma. Dar ce vreau sa-ti spun este ca si piri de la paradox (cei pe cablu) sunt tot digitali cu comutator de high-low si instant-delay.
Link spre comentariu
Vizitator tvstar1

buna seara briobrit,am facut o nefacuta cred am blocat codul de instalator aici 058 ___ / ___ / ___ Installer code lock (147 = locked, 000 = unlocked).am vrut sa il schimb din 2828282 in altul adica asa 197911 dar nu merge ,asa ma sfatuit un prieten aseara pe mess,,,,,asa,,,,sorin buzatu: ENTER + cod instalator + 000 + primele 2 cifre din noul cod+ 001+ urmatoarele 2 cifre din noul cod + 002+ ultimele 2 cifre din cod + ENTER VA ROG AJUTATIMA..

Link spre comentariu

ce isi face omul cu mana lui se numeste .... poti sa mai intrii in programare cu instalerul ala din fabrica?( exact asta gasesc si la munca centrale facute ghiveci de legume de tot felul de " calfe si zidari care in momentul in care ei montau alarme eu lipeam afise in piata" de nu le mai descurca nici drq si mai sunt si tari in gura dar omul a inventat o chestie minunata si anume "Banul" care descurca tot :rade:nu e nici o aluzie la tine cu calfe si zidari ( raspunde la ce te intreb si poate o rezolvam)la modelul asta de centrala poti sa faci programarea prin 2 metode si anume:- Streamlined Section Programming- Hex Programmingsi conteaza enorm in ce sectiuni intrii si ce faci acolo

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări