Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala Paradox 728 sau 738

niculae

Postări Recomandate

• Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attic

32

• briobit

28

• niculae

17

• cristi71

13

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator campervan

O intrebare la o problema cu care nu sunt lamurit.Centrala poate transmite pe linia telefonica apeluri pentru raportare cu "sunete de sinteza"Ce fel de sunete? Pot sa-mi inregistrez eu aceste sunete in memoria centralei sau ea are preprogramate aceste sunete? Si ce fel de sunete? tonuri sau voce?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator leo1hanebu

attic cum facem ... am manualele ... le pun aici sa le descarce?

ajuta-ma , ca ma cert si cu nevasta pentru alarma asta... :aut:
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator scufinski

VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI SI PE MN AM O CENTRALA PARADOX ESPRIT 728 ULTRA PRIMITA SI CAND O ALIMENTEZ SIRENA NU PLEACA AM O SIRENA MICA DE INTERIOR DAR PLEACA TASTATURA PALPAIE BECUL DE ARMED SI TASTELE TBL MEM + 2 PALPAIE SI 4 MAI PALPAIE DE IERI CAND AM PLECAT AFARA AM ACTIVATO SI CAND AM VENIT AM DEZACTIVATO NORMAL A AM UITAT SA PRECIZEZ ALARMA O AM DE LUNI PRIMITA SI NU ESTE MONTATA IN PERETE ESTE PUSA PE O MASUTA INTR-O CAMERA SI DE CAND AM DEZACTIVATO AM VAZ CEVA SUB CENTRALA DA AM UITAT CA DACA MISC CENTRALA SARE CAPACUL SI FACE URAT CA AM UN TAMPER SI DE CAND A SARIT TEMPERUL ALA AM PUS CAPACUL LA LOC STAU TASTELE DE MAI DEVREME APRINSE SI PIUIE TASTATURA SI MA GANDEAM CA MERGE RESETATA SA CUM POT SA FAC CA NUMI MAI VEDE CODUL DE UTILIZATOR CE MA SFATUITI SA FAC CU SE REVINE LA SETARILE DIN FABRICA ???? VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI SI PE MN ORI PE FORUMUL ASTA ORI PE MESS BOGDAN_SSSSS_96 VA ROG MUT NU STIU CE SA FAC :cry:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator ivio

SalutSi eu sunt un incepator.Apasa TBL si vezi ce leduri se aprind daca ai 1 e problema cu acumulatorul 4 pune rezistenta de 1 k intre + si - sirena la 8 e problema setare ora .

Link spre comentariu

Cine imi poate da niste indicatii pt un KIT CERBER C52 si SA11? Am niste nelamuriri in urma a ceea ce am citit pe aici! Si m-ar interesa niste detalii legate de programare..cum setez o intarziere de 5 sec pe zona1..cum se seteaza/programeaza corect centrala! Multumesc.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator tvstar1

Buna ziua am o centrala paradox 728 ultra ,cu 4 senzori pir.Am resetato merge codul master 4747474 si instalator 282828.dar nu stiu sa o progames vreau ca zona 1 sa fie cu timp 15 secunde pentru armare si dezarmare.iar 2,3,4 sa fie instant.cum introduc 3 coduri de acces ,cum scimb codurile master si instalator ,nu stiu daca arabul a cui este alarma vrea sa fie legata si la o linie telefonica ,dar daca vrea asi dori sa stiu cum o programez sa si sune.multumesc anticipat ,eu instalez doar DSC si paradox este prima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări