Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala Paradox 728 sau 738

niculae

Postări Recomandate

Vizitator corint1

salut ... sint utilizator doar si am incercat sa montez singur o sirena pe 1728 , nu mi-a iesit desi am respectat ce s-a scris mai sus ... din sirena la alimentarea cu curecut se auze un tacanit , e normal ? .. si asi mai avea o intrebare referitoare la legarea , mai bine zis la setarile care trebuiesc facute , cu un comunicator gsm ... cel romanesc , r31 parca ... nu trimte nici un mesaj ... merci .. sau daca sinteti dispusi se poate si contra cost numai ca nu este in bucuresti locatia ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attic

32

• briobit

28

• niculae

17

• cristi71

13

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut ... sint utilizator doar si am incercat sa montez singur o sirena pe 1728 , nu mi-a iesit desi am respectat ce s-a scris mai sus ... din sirena la alimentarea cu curecut se auze un tacanit , e normal ? .. si asi mai avea o intrebare referitoare la legarea , mai bine zis la setarile care trebuiesc facute , cu un comunicator gsm ... cel romanesc , r31 parca ... nu trimte nici un mesaj ... merci .. sau daca sinteti dispusi se poate si contra cost numai ca nu este in bucuresti locatia ...

Ce tip-model de sirena este?
Link spre comentariu
Vizitator corint1

parca stiu ... :)))... pe cutie scrie "siganl" ... dar dupa descriere cred ca este exact ca cea din primul exemplu de aici ...numai ca facind totul ca acolo nu se aude nimic ... ai un numar de tel ...poate ma ajuti si cu comunicatorul

Link spre comentariu

parca stiu ... :)))... pe cutie scrie "siganl" ... dar dupa descriere cred ca este exact ca cea din primul exemplu de aici ...numai ca facind totul ca acolo nu se aude nimic ... ai un numar de tel ...poate ma ajuti si cu comunicatorul

Da e buna SIGNAL se cheama spune-mi te rog cati jumperi are inauntru sa imi dau seama de model
Link spre comentariu

daca se aude un tacanit in sirena ai 2 posibile cauze:nu ai pus acumulatorai pus acumulator dar este descarcatai uitat sa pui jumperul de trig pe - (din fabrica vine pe +)scrie excact fiecare fir unde l-ai legat si vedem

Link spre comentariu
Vizitator corint1

2 jumperi are ... pe unul scrie "tampere + / - " , iar pe celalalt " 6 ore / 24 ore " ceva cu raport ... daca ma poti ajuta sa o instalez iti fac o cinste mare .... si aia cu comunicatorul ... si mai este o problema un sezor oriunde il pun ca zona bip-aie cind treci prin el ...bipaie tastaura ... repet daca ai un tel ... sa ma poti pilota prin telefon ... ca sa nu il faci public id-ul meu de mess este cd200_ro pe yahoo ...merci anticipat ... :))

Link spre comentariu

2 jumperi are ... pe unul scrie "tampere + / - " , iar pe celalalt " 6 ore / 24 ore " ceva cu raport ... daca ma poti ajuta sa o instalez iti fac o cinste mare .... si aia cu comunicatorul ... si mai este o problema un sezor oriunde il pun ca zona bip-aie cind treci prin el ...bipaie tastaura ... repet daca ai un tel ... sa ma poti pilota prin telefon ... ca sa nu il faci public id-ul meu de mess este cd200_ro pe yahoo ...merci anticipat ... :))

pai ti-am scris ip pm
Link spre comentariu
Vizitator corint1

daca se aude un tacanit in sirena ai 2 posibile cauze:nu ai pus acumulatorai pus acumulator dar este descarcatai uitat sa pui jumperul de trig pe - (din fabrica vine pe +)scrie excact fiecare fir unde l-ai legat si vedem

am respectat indicatiile de mai sus + de pe sirena la aux + , - de pe sirena la aux -jumperul "tampere " este pus in pozitia "-""start" de pe sirena duce la " bell - " intre "bell + " si " bell - " am pus o rezistenta de 1 k
Link spre comentariu

am respectat indicatiile de mai sus + de pe sirena la aux + , - de pe sirena la aux -jumperul "tampere " este pus in pozitia "-""start" de pe sirena duce la " bell - " intre "bell + " si " bell - " am pus o rezistenta de 1 k
rezistenta o pui in sirena intre + si start de pe + din sirena pui un strap pe tamper si din celalalt tamper pleci la bell+ din alarma pe - pui jumperul trigger
Link spre comentariu

+ de pe sirena la aux + , - de pe sirena la aux -

jumperul "tampere " este pus in pozitia "-"

"start" de pe sirena duce la " bell - "

intre "bell + " si " bell - " am pus o rezistenta de 1 k

rezistenta o pui in sirena intre + si start de pe + din sirena pui un strap pe tamper si din celalalt tamper pleci la bell+ din alarma

pe - pui jumperul trigger

a si sa nu uit este indicat sa legi un fir si la service din sirena pe care in centrala il pui la aux - daca este cazul sa umbli in sirena si nu vrei sa-ti sune in cap cat o desfaci, in rest in mod normal il lasi in aer. Acumulatorul din sirena este bine sa fie cat de cat incarcat cand il pui si bineinteles sa fie nou sau aproape nou ca sa nu te urci la sirena cand iti este lumea mai draga. Oricum daca caraie ceva nu este in regula cu acumulatorul. Spor

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator cel mai nou

Buna Ziua Tututror !

Imi pare bine ca am gasit acest loc unde sper sa ma dumiresc in legatura cu cateva probleme si anume :http://www.elforum.info/posting.php?mode=reply&f=69&t=22383#

- la batranete omul se strica de caphttp://www.elforum.info/posting.php?mo ... 9&t=22383# dar ce sa-i faci asta e. Studiez o centrala paradox esprit 728+ex4 am avansat destul de mult cu ea, dar m-am inecat ca... rrom-ul la mal.

Eu cred ca am introdus corect numerele de telefon dar comunicatorul meu imi da trbl [7] adica bai cu comunicatorul. Cum pot verifica daca am procedat corect la introducerea numerelor de telefon sau daca poate cineva sa-mi zica din nou comenzile pt. introducerea numerelor de telefon. A..., tastatura este 646. Linia telef. se conecteaza la RING si Ton , nu ? multumesc

Link spre comentariu

Buna Ziua Tututror !Imi pare bine ca am gasit acest loc unde sper sa ma dumiresc in legatura cu cateva probleme si anume :http://www.elforum.info/posting.php?mode=reply&f=69&t=22383#- la batranete omul se strica de caphttp://www.elforum.info/posting.php?mo ... 9&t=22383# dar ce sa-i faci asta e. Studiez o centrala paradox esprit 728+ex4 am avansat destul de mult cu ea, dar m-am inecat ca... rrom-ul la mal. Eu cred ca am introdus corect numerele de telefon dar comunicatorul meu imi da trbl [7] adica bai cu comunicatorul. Cum pot verifica daca am procedat corect la introducerea numerelor de telefon sau daca poate cineva sa-mi zica din nou comenzile pt. introducerea numerelor de telefon. A..., tastatura este 646. Linia telef. se conecteaza la RING si Ton , nu ? multumesc

Linia telefonica la RING si TIPETBL 7 spune comunicare nereusita nu ca are probleme comunictorulnumarul de telefon trebuie introdus complet cu 10 cifre primele 8 in prima sectiune si ultimele 2 in a doua sectiune dupa care se apasa TBL pentru a incheia numarul. TBL 7 o sa-ti arate si dupa ce o sa iti sune telefonul deoarece centrala vrea sa comunice cu un dispecerat deci sa primeasca si confirmarea comunicarii, daca suna pe telefonul tau si ii raspunzi ai sa auzi un ton de 1000 Hz si atat. Dupa ce o sa incerce 8 comunicari o sa-ti arate tbl 7
Link spre comentariu
Vizitator cel mai nou

RING si TIPE, da ! (scuze pt.TON)Sa inteleg ca se tasteaza :02074xxxxx03xx + [tbl] pt. primul nr. si04074xxxxx05xx + [tbl] pt.al doilea nr. (chiar daca e identic cu primul nr. de mobil). ? Multumesc mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări