Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala Paradox 728 sau 738

niculae

Postări Recomandate

Merci de idee briobit! Da intradevar este vb de Spectra 1728EZ,momentan am renuntat la Esprit 738ul vad ca Spectra e mai interesanta decat E....si ce ma intereseaza defapt este cum procedez la introducerea a 4 coduri diferite(asta ca sa primesc armat/dezarmat cu codul respectiv nu cu aceelasi cod la oricine armeaza)de ex:Bx=utilizator 1,dezarmat si Cx=utilizator1,armat si asa la fiecare dintre utilizatori nu?e! eu nu stiu cum se procedeaza[se introduce:enter+cod instalator+sectiunea respectiva+B5 sau B si cod utilizator de ex:130996?]iar in legatura cu tasta 3 la sectiunea 136 am stins ledul si am aprins ledul8.uite am sa detaliez aici ce setari am facut doar pe partea de comunicator caci aici nu ma descurc :sec 081=001 (ptr ca vreau doar un apel catre mobil)sec 131=led 1 stinssec 135=led3,4 aprinsesec 136=led3stins8aprins sec 137=led1,3 aprinsesec 138=led 1 aprinssec 140=led 5stins4aprins (stins 5 cu tasta Force)este bine?sec 143=0001sec151=Nr tel mob 1 (ex:0723712412+enter)sec152=Nr tel mob 2 (ex:0748856143+enter)sec160=ex:enter+cod instalator+160+Byp130996+enter (este corect?) Ms de sfaturi si ajutor bafta tuturor de pe Forum!!! :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 155
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attic

32

• briobit

28

• niculae

17

• cristi71

13

Top autori în acest subiect

Imagini postate

la sectiunea 088 ce ai cautat ca nu are legatura cu comunicatia e reglajul cesului pune 000la 140 trebuie sa introduci 2 cifre (chiar nu stiu cum ai reusit tu sa stingi led 5 trebuia sa bagi 6 6 cel putin asa rezulta ca vrei sa incerci cu pagerce am explicat eu un post mai sus se refera la ce mesaje ar trebui sa primeasca un dispecerat atunci cand codurile de raportare sunt programate manual.... eu nu inteleg ce vrei tu sa faci ... sa bagi efectiv 4 coduri (adica cifrele concret sau sa modifici mesajele pt dispecerat)ca sa bagi codurile efectiv procedezi astfel:trebuie sa stii codul master care din fabrica e scris pe coperta manualuluiapesi enter + cod master + 001 + dupa care introduci noul cod din 4 sau 6 cifre dupa care apesi de 2 ori clear (fa asa ca precis le amesteci cu trecutu dintr`o sectiune in alta)pentru al doilea cod apesi enter + cod master + 002 + noul cod dupa care iar de 2 ori clearla al treilea la fel dar bagi 003 si la 4 - 004sec160=ex:enter + cod instalator + 160 + 5 + STAY + enter

Link spre comentariu

Am rezolvat problema cu ajutorul lui attic, la toata programarea c-ai mare mester cu multa rabdare!

Am sa mai revin si cu alte intrebari despre Esprit 738ul dar asta mai tarziu.

ok bafta tuturor de pe forum si sa auzim de bine ... :partyman:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

unde gasesc pe net manualul de instalare pentru paradox 728 ? romana sau engleza. si gratis, bineinteles... :cry:

Salut,Pe net n-ai sa gasesti nimic, eu am cautat de m-am acrit. Este vb de sisteme de securitate si nu prea iti explica nimeni nimic, dar asa cum am mai spus: Am reusit sa ma desurc doar cu ajutorul lui Attic si putin de la Briobit.Daca vrei putem discuta in pm.
Link spre comentariu
Vizitator nelubuz

am gasit pe siteul lor, la paradox, dar cu bani

Cu bani? nu cumva cu logare?
m-am logat, dupa care mi-au cerut o suma pentru a studia manualul, un anumit timp, dar fara posibilitatea de descarcare ! pt. briobit-manual de instalare pt. paradox 728
Link spre comentariu

m-am logat, dupa care mi-au cerut o suma pentru a studia manualul, un anumit timp, dar fara posibilitatea de descarcare ! pt. briobit-manual de instalare pt. paradox 728Ceva nou nu stiam pt ca eu am acont la ei

Link spre comentariu

Am incercat din nou la paradox si nu e nimic schimbat.pentru briobit paradox esprit 728

Fara suparare eu manualele de programare pentru centrale de alarma nu le dau publice daca erau sa fie publice le gaseai la liber pe net. Daca e sa te ajut cu programarea este alta situatie dar dupa ce vb sa stiu si eu ce e cu sistemul ala. Conform legii nu poate umbla oricine la un sistem de securitate asa ca eu te ajut in anumite conditii (nu financiare sau de alta natura materiala).
Link spre comentariu
Vizitator nelubuz

Am incercat din nou la paradox si nu e nimic schimbat.pentru briobit paradox esprit 728

Fara suparare eu manualele de programare pentru centrale de alarma nu le dau publice daca erau sa fie publice le gaseai la liber pe net. Daca e sa te ajut cu programarea este alta situatie dar dupa ce vb sa stiu si eu ce e cu sistemul ala. Conform legii nu poate umbla oricine la un sistem de securitate asa ca eu te ajut in anumite conditii (nu financiare sau de alta natura materiala).
iti inteleg ingrijorarea in legatura cu legea. alarma e a socrului meu si au montat-o cei de la axel , dar socru-meu a facut-o varza. il cunosc pe cel care a montat-o dar, asa cum spui si tu, nu vreau sa afle ca mai fac si asa ceva.ei cer o caruta de bani. daca poti sa ma ajuti gaseste tu o modalitate de a-mi trimite manualul, pe mail sau... nu stiu ! multumesc anticipat !
Link spre comentariu
Vizitator nelubuz

attic cum facem ... am manualele ... le pun aici sa le descarce?

ajuta-ma , ca ma cert si cu nevasta pentru alarma asta... :aut:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări