attic Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 In primul rand programarea e mult mai simpla si in plus iti raporteaza pe tastatura ce este programat in sectiunea respectiva.Nu ai un manual de SPECTRA?daca nu ai iti trimit unul sa faci o comparatie cu ESPRITEste mult mai bine structurat si logic de programat Link spre comentariu
niculae Postat Iulie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2007 Nu mi-ai raspuns la PM in legatura cu GSM-11Tdeci pot sa postez pozele de comunicatoare aici nu supar pe nimeni? Link spre comentariu
briobit Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 attic cu parere de rau itzi spun ca pe alocuri nu ai dreptate nu sunt fan dsc si nici nu montez astefel de centrale decat daca nu am incotro ...... ce faci tu cu trecutu plusului prin tamper e alta "minune a tehnicii" de care sunt satul de remediat dupa altii...cu schimbatul placii din sirena iar te contrazic .... sunetul e generat de placa din sirena in nici un caz de difuzor deci prin urmare daca ai o placa de cerber cu difuzor de paradox va suna ca un cerber (personal nu am incercat dar e posibil sa difere impedantele difuzoarelor si risti sa arzi iesirea de difuzor)la fel cu pusu service`ului la masa iar te contrazic daca sirena a intrat in alarma poti sa pui 3 service la masa ca nu se opreste .... daca acesta e cuplat la masa inainte sa intre in alarma atunci ai dreptate si nu mai face nimic....si mai am o intrebare ....cum ai ajuns tu la concluzia ca BELL- este comun cu -AUX? Link spre comentariu
attic Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 attic cu parere de rau itzi spun ca pe alocuri nu ai dreptate nu sunt fan dsc si nici nu montez astefel de centrale decat daca nu am incotro ...... ce faci tu cu trecutu plusului prin tamper e alta "minune a tehnicii" de care sunt satul de remediat dupa altii...cu schimbatul placii din sirena iar te contrazic .... sunetul e generat de placa din sirena in nici un caz de difuzor deci prin urmare daca ai o placa de cerber cu difuzor de paradox va suna ca un cerber (personal nu am incercat dar e posibil sa difere impedantele difuzoarelor si risti sa arzi iesirea de difuzor)la fel cu pusu service`ului la masa iar te contrazic daca sirena a intrat in alarma poti sa pui 3 service la masa ca nu se opreste .... daca acesta e cuplat la masa inainte sa intre in alarma atunci ai dreptate si nu mai face nimic....si mai am o intrebare ....cum ai ajuns tu la concluzia ca BELL- este comun cu -AUX?Daca nu esti fan DSC atunci ce montezi?Ca daca esti montator de PARADOX crede-ma ca ar trebui sa mai citesti manualul si sa montezi un PARADOX ca un PARADOX nu ca un DSC e pacat de centrala aia sa nu ii folosesti toate facilitatile. BELL- este comun cu AUX- numai la sistemele ESPRIT (daca nu ma crezi pune mana pe un aparat de masura si masoara sau urmareste traseele) la care comanda sirenei si implicit monitorizarea acesteia se face pe BELL+ la sistemele de la SPECTRA in sus adica DIGIPLEX, MAGELLAN si mai nou EVO, BELL+ este comun cu AUX+ iar comanda si monitorizarea se face prin BELL-. Mon cher trecutul + prin tamper nu e o "minune a tehnicii" ci recomandarea standard de la PARADOX.Nu cred ca am zis eu ca nu se schimba tonul daca schimbi placa, daca citeai cu atentie vedeai ca era vorba de o sirena CERBER lla care era vorba sa se schimbe placa cu una PARADOX iar eu am zis ca va suna ca un PARADOX nu ca un CERBER.In ce priveste serviceul la sirenele PARADOX crede-ma pe cuvant ca tacedaca nu ma crezi monteaza una pe masa cu legaturile asa cum recomanda PARADOX sau daca nu te prinzi cum se leaga corect o sirena iti fac eu o schema (am vazut si instalatori care montau sirena PARADOX pe centrala SPECTRA de la PARADOX cu releu pentru ca nu stiau sa o lege si nu auzisera de jumperul de schimbare a trigerarii iar sirena vine trigerata din fabrica pe + care este valabil numai pentru ESPRIT) si ai sa vezi ca tace chiar cu centrala in alarma. Poti sa schimbi linistit difuzoarele de la o sirena la alta ca nu se intampla nimic, iesirea de difuzor este cu tranzistori si nu este o problema daca pui un dif de 4 ohmi ( 905% din difuzoare au 4 ohmi)pe o iesire care are in original un difuzor de 8 ohmi in cel mai rau caz se arde difuzorul daca suna continuu sirena circa 10 minute ceea ce nu e cazul pentru ca majoritatea alarmelor vin cu timpul implicit de sirena de 4 minute si daca o montezi intr-o zona rezidentiala o setezi la 1 minut daca nu vrei sa ai probleme dupa aia. Apropo de crezutul pe cuvant te anunut ca fac electronica de circa 30 de ani electronica industriala de vreo 20 si alarme montez de vreo 7 ani, 99% am montat PARADOX (cred ca peste 1000 de unitati) din toate seriile si service am facut cam la toate modelele de alarme de pe piata. Link spre comentariu
niculae Postat Iulie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2007 Salut imi pare rau ca am creat unele neintelegeri pe forum,dar sa sti Briobit ca Attic are dreptate tocmai am testat am schimabat placa de la sirena si e super pun service la masa si tace chiar si daca este in alarma (deci se declanseaza alarma si pe urma opresc goarna cu service la masa) e parca mai la indemana asa decat la Cerber SA-11,si inca ceva are dreptate Attic -bell si -aux sunt acelas lucru la faza cu difuzorul are intradevar 8ohmi/30w scrie si pe el.deci pana la urma credeti ca ma puteti ajuta sa conectez esprit738 cu T-11 (ericsson A1018) ? Salutare si mai mult calm :partyman: Link spre comentariu
briobit Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 mda... vad ca toata lumea le stie pe toate...... salutare si numai bine Link spre comentariu
niculae Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 nu cred ca este chiar asa! daca era asa nu mai discutam pe forum corect? Treaba este ca eu am verificat cele spuse de Attic si este adevarat,si oricum parerile sunt inpartite Sall si numai bine !!! Link spre comentariu
niculae Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 Attic ai plecat la mare? mai posteaza si tu ceva noutati ca e cam saracut forumul, putin mai multa Animatie ar trebui !!! nu vreti sa dezvoltam mai mult problema? binenteles in limita forumului. CALDURA MARE DOMLE :partyman: Link spre comentariu
niculae Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 poate cineva sa dea un sfat cum se complecteaza corectla sectiunile 160 si 161 utilizatori 04,05,06 ??? :prayer: :prayer: :prayer:sau la sectiunea 187 zonele 1,2,3,4(mie nu imi primeste decat o zona pe sectiunea asta )... Link spre comentariu
attic Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Sall imi cer scuze dar am stat cam putin pe acasa un ultimul timp.In princioiu nu ai nevoie de programat sectiunile respective.Vorbim in PM Link spre comentariu
niculae Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 Sall imi cer scuze dar am stat cam putin pe acasa un ultimul timp.In princioiu nu ai nevoie de programat sectiunile respective.Vorbim in PMDe ca tot omul cu treburi ,ai facut masina?Pai cam as avea nevoie de setarile de mai sus ptr ca vreau sa stiu cine a armat sistemul si cine a dezarmat,la fel si cu zonele ma intereseaza macar 3 zone sa fie in stare sa-mi zica vezi ca e ceva pe zona 1 sau 2.Si ar mai fi ceva daca setez raportare doar o zona ,zicem zona 1 si la armare/dezarmare doar un utilizator este ok imi ransmite sms clar cu ce se intampla,e daca setez doi utilizatori sau doua zone o da-n bara parca se incurca comunicarea, incearca sa sune de nebuna dar nu stiu unde suna ca pe mob nu primesc nimic.Si iar reset si de la inceput cu prog... Link spre comentariu
briobit Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 niculae ma bag si eu in discutie .... iarasi... manulalul pe care l-ai postat este de spectra 1728 NU de esprit..... deci iar sunt in ceatza ..... la coduri daca vrei sa le programezi tu intai trebuie sa faci urmatoarele chestii:in sectiunea 136 trebuie sa ai tasta 3 stinsain sectiunea 160 trebuie sa introduci 5B (adica 5 si tasta STAY)- pt armarein sectiunea 174 trebuie sa introduci 5B (adica 5 si tasta STAY)- pt dezarmasta pt 1 singur cod .....daca ai 4 coduri faci asa :intri in sectiunea 160 si tastezi asa5 STAY5 STAY5 STAY5 STAYdupa ultimul stay face 3 bip parcaintri in sectiunea 174 si bagi la fel ca mai sus Link spre comentariu
attic Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Da briobit este vorba de SPECTRAdaca seteaza cum ai spus tu atunci ii va raporta acelasi lucru si la armare si la dezarmare adica 5B indiferent de userul care foloseste codulDaca vrei sa te lamuresc si pe tine si pe niculaie intram diseara in conferita pe mess si va explic cum sta situatia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum