Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Compatibilitate placa Panasonic TX-55CX400E

Postări Recomandate

Va salut,

Am un amic al carui TV nu mai functioneaza.

Este vorba despre un Samsung TX-55CX400E , langa model mai scrie 10096334  . Din ce am mai citit, am inteles ca are importanta si acest numar in alegerea unei placi de baza compatibile.

Placa de baza este VESTEL 17MB100  23292157

Display: VES550QDSS-3D-U01   - am citit ca si asta e important in alegerea placii de baza compatibile.

Am gasit de cumparat la un pret rezonabil o placa dar vanzatorul zice ca are 23271153  care este compatibila cu ce imi trebuie mie, ca in compatibilitate are importanta daca este 17MB si daca modelul de placa incepe cu 23. Totusi, el este vanzator si vrea sa-si vanda marfa.

Daca stie cineva cum este cu compatibilitatea, il rog sa ma lumineze.

Daca are cineva de vanzare o placa functionala la care nu s-a umblat, poate sa-mi faca oferta in privat.

Doar ca info, LED-ul rosu palpaie incontinuu la interval de aprox 1 secunda. Am verificat sursa si pare a fi in regula, condensatori OK pe masuratelea, si tensiuni de iesire prezente, in special cea de 12V care alimenteaza placa de baza.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

2

• gabiz_ro

1

• modoran

1

• orgasmo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca si Samsung a inceput cu placi Vestel.

Led care clipeste continuu poate fi problema de soft sau e in protectie din cauza unui scurtcircuit sau consum mare undeva.

Pana acum doar una sau doua placi am avut cu led clipitor si era hardware,restul software.

Nu stiu 17MB100 cum e facuta dar vezi ce memorii si pe ea,fa un backup si incearca alte versiuni de soft.

Link spre comentariu

Multumesc de observatie.

Da, e Panasonic. Eram cu mintea pe pasune. Scuze de inducere in eroare.

Voi ruga un moderator sa corecteze titlul.

Editat de pinky
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări