Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE-40M86BD-R se restarteaza aleatoriu

emy_dx

Postări Recomandate

Va salut.

Am acest tv care se restarteaza cand vrea el,poate sa functioneze si o zi fara se se opreasca,cand ii vine lui se restarteaza cam la 15 secunde.

Placa de baza BN94-01327A,am incercat cu reset memorie 24c256,sterso ff fara nici un rezultat.

Am mai citit pe undeva ca in menu service la Option Table(Service) daca trec optiunea Ready in on tv nu se mai opreste,dar in schimb nu mai prinde nici'un post,daca il trec in off apare postul memorat de pe canalul respectiv.

Condensatorii sunt verificati.

A gasit cineva rezolvarea?

Multumesc

https://postimg.cc/image/ae89459kr/

Dunga orizontala nu știu de la ce poate fi, a funcțional bine cu acea dungă mult timp. 

Editat de emy_dx
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

4

• _adi_

2

• Sorin Schiriac

1

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

I-am masurat primii de pe placa de baza,tinand cont ca lucreaza la o temperatura destul de ridicata,testati cu esr-metru si dau bine,o sa incerc si asta.

Link spre comentariu
8 minutes ago, emy_dx said:

I-am masurat primii de pe placa de baza,tinand cont ca lucreaza la o temperatura destul de ridicata,testati cu esr-metru si dau bine,o sa incerc si asta.

Temperatura de 20/25C este valoarea la care au fost testati de producatori parametrii condensatorilor electrolitici, foarte importanta pentru un rezultat corect:

Link spre comentariu

Trebuie schimbati neaparat ca intotdeauna dau bine la ESR. Numai cu osciloscopul poti vedea  cat sunt de obositi. Cel putin la 5 tv cu acelasi mainboard am avut probleme de restart din cauza lor.

Daca tu spui ca modificand starea optiunii Ready, tv nu se mai restarteaza, atunci parerea mea e ca iti trebuie un dump bun.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări