Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

display lty400hf09 tcon EDL_4LV0.3 sony 40ex723

iuliantv

Postări Recomandate

Revin la subiect. Am cumparat alt T-Con functional 100% si probat, cu poze de la vanzator si este exact aceeasi problema. A gasit cineva vreo solutie va rog. Multumesc anticipat.

Chiar imi place, se potriveste subtitrarea imaginii cu ceea ca caut.

Editat de raileanu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

10

• Raileanu

6

• Florinel TV

3

• gogu firescu

1

Mie mi se pare cam aiurea situatia pe acest site....Raspund vreo 3 - 4 veterani, fara rezultate concrete cateodata, si in rest cam nimic........

Pai haideti fratilor (colegilor) sa mai colaboram, sa mai raspundem, ca v-am dat si eu destule ponturi..... si altii .....

Macar pe MP .....

Editat de raileanu
Link spre comentariu
La 04.10.2022 la 22:41, Florinel TV a spus:

Atunci nu mai ai ce sai faci

Nu ai inteles ce am spus aici, display kaput, cine vrei sa iti raspunda daca diaplay e defect fara remediere

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

se rezolva,l.am chinuit atunci ceva ore pånå sa.l rezolv si  sa  ajung la concluzia ,ca trebuiau izolate trasee pe ambele parti,chiar daca jumatate era ok,intåmplator acum ceva zile 1-2 saptamani ,cautam pe un hard disk mai vechi ceva fisiere pentru un sony,si am dat peste metoda personala de reparare a acestui display,l.am pus pe hardul actual

,sa reinviat acest subiect si mi.a cazut ,,fisa,,

,,stai ca am gasit o metoda de reparatie a unui display de pe un tv sony,,

asa ca domnule ,,raileanu,, aveti mp cu metoda mea

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, iuliantv a spus:

se rezolva,l.am chinuit atunci ceva ore pånå sa.l rezolv si  sa  ajung la concluzia ,ca trebuiau izolate trasee pe ambele parti,chiar daca jumatate era ok,intåmplator acum ceva zile 1-2 saptamani ,cautam pe un hard disk mai vechi ceva fisiere pentru un sony,si am dat peste metoda personala de reparare a acestui display,l.am pus pe hardul actual

La tine mergea jumatate bine, la el nu merge nici una bine, deci nu este rezolvare, rezolvarea este atunci cand ai o jumatate ok

Link spre comentariu
La 24.02.2023 la 10:43, iuliantv a spus:

Multumesc foarte mult domnule Iulian ! Asa da colegi ! Voi incerca si va voi da un raspuns. Sanatate si o zi buna tuturor.

Link spre comentariu

Daca o jumatate de ecran nu e cu imagine ok, ecranul nu se poate remiedia, e testat de mine pe zecii de ecrane !!!, daca totusi se poate remiedia, inseamna ca sa facut modificari pe t-con, acesta fiind vinovat de anomalia pe  imagine....Acestea fiind spuse, se mai pot recupera ecrane defecte cu rezultate ok si aici ma refer la cele 4K de philips si samsung care s-au vandut la greu in Romania in ultimi ani....4k la o luna sau 2 de la garantie a picat ecranul....Philips din 10 ies 6-7, Samsung din 10 ies 2-3 buc......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
La 25.02.2023 la 19:25, Costica Tv a spus:

Daca o jumatate de ecran nu e cu imagine ok, ecranul nu se poate remiedia, e testat de mine pe zecii de ecrane !!!, daca totusi se poate remiedia, inseamna ca sa facut modificari pe t-con, acesta fiind vinovat de anomalia pe  imagine....Acestea fiind spuse, se mai pot recupera ecrane defecte cu rezultate ok si aici ma refer la cele 4K de philips si samsung care s-au vandut la greu in Romania in ultimi ani....4k la o luna sau 2 de la garantie a picat ecranul....Philips din 10 ies 6-7, Samsung din 10 ies 2-3 buc......

Eu am schimbat si T-Conul si problema este aceasi. Inca nu am reusit sa il rezolv, am incercat si cu metoda trimisa de Dl IulianTV si nimic. Se pare ca la mine ecranul nu se poate remedia , sau nu se poate remedia usor, dar mai incerc si revin cu rezultate.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, raileanu a spus:

Eu am schimbat si T-Conul si problema este aceasi. Inca nu am reusit sa il rezolv, am incercat si cu metoda trimisa de Dl IulianTV si nimic. Se pare ca la mine ecranul nu se poate remedia , sau nu se poate remedia usor, dar mai incerc si revin cu rezultate.

fara Dl vå rog

La 02.10.2018 la 15:43, gogu firescu a spus:

Buna ziua,

am acelasi display cu aceasta problema, ati gasit vreo rezolvare ?

aveti mp

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări