iuliantv Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 (editat) tv-ul se manifesta ca in videoclipul de mai jos,personal banui displayul ,care din motive de lipsa spatiu nu-l pot desface,daca se deconecteaza banda dreapta ce face legatura display tcon,imaginea este corecta(bineinteles doar pe jumatate de display,am incertcat izolarea unor contacte cu banda scotch in ambele capete si chiar anumite zone spre mijlocul benzii dar fara rezultat,ceva ideii,tcon sau display defect?a mai intalnit si rezolvat cineva acest defect,va multumesc poze si video mai jos https://imgur.com/a/cQXNTOA Editat Iunie 15, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 Daca jumate de ecran e ok, sigur se poate remedia, cind il desfaci fa si o poza cu folia din colt(partea defecta) sa se vada si notatiile CKV1, CKV2....etc Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 4, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2018 nu am apucat sa-l desfac si nici timp nu prea am(sant ocupat cu jobul si acasa e santier) daca cineva e interesat de acizitionarea lui,600lei plus transport urgent cargus verificare colet,transportul undeva la maxim 60lei,sau pentru plata avans in cont ing transport gratuit,tv-ul e in stare foarte buna aspect nota 9 din 10 si functionarea se vede in poze,pretul este fix,si momentan nu se vand bucati din el,se vinde doar tv-ul fara alte accesorii,va multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 26, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2018 (editat) salutare am reusit sa fac ceva poze,pana cand a venit alta urgenta,,,tcon-ul right,,pare sa fie cel defect,daca este deconectat jumatatea cealalta de display e ok,ma poate ajuta cineva cu punctele de masura si ce tensiuni trebuiesc sa fie,mentionez ca nu are drivere laterale,va multumesc https://postimg.cc/gallery/2d3237srw/ Editat Iulie 26, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 In principiu merge remediat, chestia cu scoci nu functioneaza la toate, chiar daca jumate de ecran e ok, trebuie taiate semnalele de comanda(clook) direct spre ecran.......e o treaba mai delicata, dar cind faci zi de zi, te obisnuiesti....... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 26, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2018 4 minutes ago, Costica LCD said: In principiu merge remediat, chestia cu scoci nu functioneaza la toate, chiar daca jumate de ecran e ok, trebuie taiate semnalele de comanda(clook) direct spre ecran.......e o treaba mai delicata, dar cind faci zi de zi, te obisnuiesti....... de cand cu munca nu am mai avut timp de exersat depanare de display,am refacut trasee la peste 10 displayuri,dar de cca 3 ani nu am avut timp si loc,aveti idee ce trasee si unde trebuiesc taiate,pute-ti edita acele poze sa-mi fie de folos,va multumesc Link spre comentariu
gogu firescu Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Buna ziua, am acelasi display cu aceasta problema, ati gasit vreo rezolvare ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2018 (editat) nu am exprienta in depanarea displayurilor,si nici timp nu am avut de cautat,avand in vedere ca tv-ul e al meu l-am tras pe dreapta,pana o aparea vre-un mod de reparare,tot defect a ramas si posibil tot pe dreapta ,deci nu am gasit dar nici nu am mai cautat,asteptam vesti bune de la dv Editat Octombrie 2, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 (editat) 7 hours ago, gogu firescu said: Buna ziua, am acelasi display cu aceasta problema, ati gasit vreo rezolvare ? Sanse de remediere 99% sa mearga cu scoci, adica varianta cea mai simpla, fara sa mai "macelaresti" PCB-ul display-ului, e valabil daca jumatate de ecran e ok Editat Octombrie 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 la mine nu a mers cu ,,scoici,, Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Posibil ca STVP nu a fost anulat Link spre comentariu
Raileanu Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Buna ziua. Stiu ca este un subiect vechi dar a reusit cineva sa remedieze problema? TV meu se vede la fel chiar daca deconectez cate o pamblica pe rand, ambele jumatati de ecran se vad cu dungi. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 4, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2022 la mine sa rezolvat acum cca 1 an ,am dat peste el din nou,dar partea nasoalå e ca am pierdut metoda,am sters hdd-ul dar la mine totusi mergea ok pe jumatate Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 7 ore, raileanu a spus: ambele jumatati de ecran se vad cu dungi. Atunci nu mai ai ce sai faci Link spre comentariu
Raileanu Postat Octombrie 12, 2022 Partajează Postat Octombrie 12, 2022 La 04.10.2022 la 22:41, Florinel TV a spus: Atunci nu mai ai ce sai faci Nu o fi oare de la T-Con, ma gandesc poate SM4109? Si asta este foarte greu de inlocuit ca nu rezista la temperatura de lipire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum