Vizitator Calin Marian Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : Am o masina de spalat Hotpoint-Ariston FDG 962 EU, care nu mai incalzeste apa. Am verificat "babeste" rezistenta, in sensul ca am alimentat-o direct la 220V , incingandu-se foarte repede (in maxim 10 secunde) Nu stiu daca metoda este corecta sau nu. In urma cu aproximtiv un an, am umblat la presostat, pentru a mari volumul de apa. Oare, are legatura cu el ? Aseara, am chemat un depanator, iar acesta mi-a comunicat faptul ca schimabrea presostatului + rescrierea placii costa undeva la peste 600 de lei . Recent am observat ca nu incalzeste, dupa ce am vrut sa spal cateva prosoape la 60 grade. Se mai poate face ceva ? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 De cand ai modificat nivelul si pana acum cand ai constatat ca nu mai incalzeste, a mers normal masina? Si ca sa-ti raspund si la intrebare, sigur se poate face ceva, dar schimba ''meseriasul''...eventual trece si locatia la profil.Cateodata ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum