klaudyux Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 Mai scriu o data poate nu ai citit bine "MPLAB" :toimonster:uite aici link cu MPLAB Am instalat programul, am inteles cum sa compilez dar modific parametrii (00000110) si dupa compilare hex-ul arata ciudat, arata mult mai diferit fata de original. Presupun ca e vb de setari. ce sa fac sa obtin un hex care sa functioneze ? am incercat sa compilez programul exact asa cum este el dar imi da altceva :( mai jos in new folder.ace sunt hex-urile Link spre comentariu
sofian Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Sa inteleg ca ai probat cu hexul dat de mplab si nu merge ? Link spre comentariu
klaudyux Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 Sa inteleg ca ai probat cu hexul dat de mplab si nu merge ? Da, dar cred ca e vb de o setare pe care nu o iau in calcu :( Aveti posibilitatea sa incercati sa compilati sursa data de el ? { daca se poate as vrea sa vb pe mess [email protected] } Link spre comentariu
klaudyux Postat Iulie 5, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2007 Sa inteleg ca ai probat cu hexul dat de mplab si nu merge ? Da, dar cred ca e vb de o setare pe care nu o iau in calcu :( Aveti posibilitatea sa incercati sa compilati sursa data de el ? { daca se poate as vrea sa vb pe mess [email protected] } ceva e gresit atunci cand dau export, imi da un hex care pare gol Link spre comentariu
sofian Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 nu trebuie export ci "build all"vezi ca trebuie dezactivat "case sensitivity"nu stiu de ce mi se pare ca am mai asamblat la cineva acelasi fisier Link spre comentariu
klaudyux Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 nu trebuie export ci "build all" vezi ca trebuie dezactivat "case sensitivity" nu stiu de ce mi se pare ca am mai asamblat la cineva acelasi fisier Ce insemna "build all" ? este o comanda ? am cautat-o dar nimic :( Daca se poate sa ma indrumati pas cu pas; ...sper ca nu cer prea mult ...sau daca e cineva dispus sa ma ajute adresa mea de mess este [email protected] Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Uite poza atasata.Cirip Link spre comentariu
klaudyux Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Uite poza atasata.Cirip Cred ca am alta versiune sau mai tre instalat ceva la mplab Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Cre' ca trebuie sa faci Project->Select Language Toolsuite Link spre comentariu
klaudyux Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Cre' ca trebuie sa faci Project->Select Language Toolsuite Am reusit :weedman: Acum mai testez si alte softuri MULTUMESC ! :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum