widoo Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Am un nenorocit de worm care mi-a intrat in Local settings si-n Windos, in lsass.exe.AVG-ul vindeca fisierul, dar wormu' apare din nou.A mai intampinat cineva problema asta? Stiti vreun antivirus care sa-l poata sterge definitiv din calculator? Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Cel mai bun antivirus care te scapa imediat de el este format+reinstall win :yawinkle: Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 scaneaza si vezi path-ul la virusi,probabil au intrari in registri,daca gasesti dai run>regedit>mergi unde ii intrartea si o stergi..si nu uita sa stergi/dezinfectezi fisierul infectat ca de nu iara vine. Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 instaleaza-ti Spybot-S&D sau Ad-Aware SE Personal .. un mic tutorial vezi la http://www.niqro.lx.ro/protejare_PC.htm Link spre comentariu
fulmoon Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 :smt005 In "lsass.exe" nu-ti intra nimic, widoo.Este doar un proces de baza al sistemului de operare care are o gaura de securitate ce este exploatata fie prin intermediul unui browser sau remote, in cazul unui LAN. Cat despre "Local settings si-n Windos", este locatia unde isi depoziteaza viermele "anatomia". Problema ta nu se rezolva neaparat cu un spyware sau cu stiu si eu ce antivirus de pe Marte. Ai nevoie de 2 lucruri. Unul ar fi sa-ti faci update la sistemul de operare. Celalat este Internet Explorer-ul si simtul de raspundere cand navighezi. Incearca Autopatcher ( http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=564209 ) pentru un update offline. Mai incearca si sa eviti site-urile cu continut "delicat" sau macar foloseste un browser mai sigur (Opera, Firefox). Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum