Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solutie pentru WORM/VB.ASD

widoo

Postări Recomandate

Am un nenorocit de worm care mi-a intrat in Local settings si-n Windos, in lsass.exe.AVG-ul vindeca fisierul, dar wormu' apare din nou.A mai intampinat cineva problema asta? Stiti vreun antivirus care sa-l poata sterge definitiv din calculator?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• LostCell

1

• Blind

1

• widoo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

scaneaza si vezi path-ul la virusi,probabil au intrari in registri,daca gasesti dai run>regedit>mergi unde ii intrartea si o stergi..si nu uita sa stergi/dezinfectezi fisierul infectat ca de nu iara vine.

Link spre comentariu

:smt005

In "lsass.exe" nu-ti intra nimic, widoo.Este doar un proces de baza al sistemului de operare care are o gaura de securitate ce este exploatata fie prin intermediul unui browser sau remote, in cazul unui LAN.

Cat despre "Local settings si-n Windos", este locatia unde isi depoziteaza viermele "anatomia".

Problema ta nu se rezolva neaparat cu un spyware sau cu stiu si eu ce antivirus de pe Marte.

Ai nevoie de 2 lucruri.

Unul ar fi sa-ti faci update la sistemul de operare.

Celalat este Internet Explorer-ul si simtul de raspundere cand navighezi.

Incearca Autopatcher ( http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=564209 ) pentru un update offline.

Mai incearca si sa eviti site-urile cu continut "delicat" sau macar foloseste un browser mai sigur (Opera, Firefox).

Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări