Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frecventele celorlalti

Ovidanie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

13

• yo3ihg

12

• Yo4You

8

• milet

6

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...

salut!ceva din prahova aveti?pompieri?smurd?jandarmi?

Nici nu stiti ce deservicii se pot crea atunci cand frecventele folosite de diferite servicii publice sunt perturbate...Credeti-ma,pe cuvant!O secunda poate fi hotaratoare pt o viata aflata in pericol!
Link spre comentariu

Nu cred ca cineva intreg la minte s-ar juca cu butonul de emisie pe frecventele militiei,AMBULANTEI,jandarmeriei etc...dar cred in libera exprimare si buna informare si in acest domeniu.

Link spre comentariu

Da, doar ca acest forum este public, citit de toti, intregi la minte sau nu. Asculta un pic in CB si aproape in toate orasele mai mari vei auzi copii sau "inteligenti" care se joaca cu statiile. Eu unul nu cred ca frecventele acestor servicii trebuiesc afisate pe toate gardurile, iar pe de alta parte aceste servicii ar fac bine sa se doteze cu aparatura calumea, cu transmitere codata sau macar cu pas de frecventa.

Link spre comentariu

Da,asa este,dar ca sa te loghezi aici nu trebuie sa dai un examen psihologic.Eu va spun din proprie experienta profesionala ca perturbarea prin radio a activitatii desfasurate de cei care intervin pt a sprijini semeni in nevoie este,cel putin,flagranta si contravine total legii.In legatura cu dotarile institutiilor abilitate(ISU,Politie,Salvare,Jandarmi),in domeniul radiocomunicatiilor,din pacate ,astea sunt posibilitatile acum.Altele sunt prioritatile:autospeciale de interventie,masini SMURD complet utilate,etc.O buna educatie a posesorilor de statii de emisie poate fi data si de vechii ham-i radio,autorizati sau nu,care cunosc cosecintele unui trafic radio haotic.Personal ,cred ca publicarea pe acest forum a diferitelor frecvente utilizate de institutiile amintite mai sus este inoportuna si dauneaza,indirect,asupra noastra,a tuturor.A nu se uita si aspectul legal al problemei si consecinta financiara ce rezulta din manipularea defectuasa a unei statii de emisie -receptie.Cu respect,Daniel,Yo8RQP.

Link spre comentariu

Daniel, cam ai dreptate. Nu poti sti cine citeste acest topic. Maine... poimaine il voi sterge. Legal poti asculta aceste frecvente (accidental, bineinteles), dar ce auzi constituie secret (oricum sunt comunicatii care nu iti sunt destinate). Se inchide pentru 2 zile, dupa care se sterge. Last chance!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări