Vizitator valirex Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Pe 162.225 e politia sectorului 6 din bucuresti,probabil pe ei i-ai auzit,desi distanta de care zici e cam mare,si ei nu au repetor.E adevarat insa ca fiecare judet are frecventa lui,si se mai repeta in judetele mai departate unele de altele din motive de siguranta,limita fiind de minim 70 de km.Pe 125 e judetul prahova de aici si discutiile din ploiesti. Link spre comentariu
Vizitator valirex Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 In ceea ce priveste frecventa de 162.225,yo9hrb ai avut dreptate!,am aflat si eu ca sunt cei din judetul olt,chiar aseara cand se receptionau foarte bine din bucuresti,unde cum am mai zis pe aceeasi frecventa sunt cei de la sectorul 6,si ii auzeam si pe unii si pe altii,probabil ca din cauza furtunii care a fost aseara,s-au schimbat un pic conditiile de propagare,si acest lucru a facut posibila receptionarea celor din olt,tocmai aici in buc.unde pana acum nu se intampla asta.Cert e ca dupa ce s-a oprit furtuna si s-a mai calmat vremea,nu se mai puteau receptiona cei din olt.Poate e cineva din olt pe aici sa ne confirme,oricum in olt 162.225 este clar iesirea unui repetor.73! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Pai eu prin Olt i-am auzit, de aceea am dedus ca-s politistii olteni. In curand voi face un rezumat si voi mai sterge din posturi, ca prea s-a latit postul asta. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 intra pe messenger sa iti trimit tabelul Link spre comentariu
BodoRF Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 In zona mea exista o rezervatie naturala.Anul trecut au amplasat un repetor pt comunicatii.Baietii de la "parc" folosesc niste statii Icom.Stie cineva ce frecvente alocate au?Sunt sigur ca mai exista asa ceva in tara.O mica sugestie ar fi de folos(eu banuiesc 150-155 sau peste 163Mhz)Stiu doar ca lucreaza in VHF(dupa dimensiunea antenelor).Am scanat dar fara rezultat.Vorbesc rar intre ei iar VHF este destul de mare Link spre comentariu
Vizitator valirex Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 In zona mea exista o rezervatie naturala.Anul trecut au amplasat un repetor pt comunicatii.Baietii de la "parc" folosesc niste statii Icom.Stie cineva ce frecvente alocate au?Sunt sigur ca mai exista asa ceva in tara.O mica sugestie ar fi de folos(eu banuiesc 150-155 sau peste 163Mhz)Stiu doar ca lucreaza in VHF(dupa dimensiunea antenelor).Am scanat dar fara rezultat.Vorbesc rar intre ei iar VHF este destul de mare mai mult ca sigur frecventa lor este intre 150-155 sau intre 170-174,dar daca comunica rar dupa cum spui,e greu de depistat,ramane sa stai sa scanezi foarte des in intervale mari de timp.Daca tot nu gasesti e posibil sa foloseasca pmr-uri sau chiar uhf. Link spre comentariu
Vizitator valirex Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Care dintre cei de aici are o lista cu frecventele gasite pana acum? banuiesc ca multi dar unii nu vor sa le imparta cu colegii .E bine sa ne ajutam intre noi,daca are cineva asa ceva il rog sa imi trimita si mie pe mail la [email protected] schimb nu degeaba ca am adunat si eu cateva.Multumesc anticipat :smt041 Link spre comentariu
Vizitator valirex Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 E vreun coleg printre noi care este din judetul gorj? sau mehedinti,sa ne spuna ce frecvente a gasit pe acolo,am trecut recent pe acolo si am gasit ceva dar nu pot confirma daca erau de acolo,asteptam si alte judete. Link spre comentariu
nikos Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 145.500 in Motru...si in Tg-Jiu se lucreaza tot pe 145.500... Link spre comentariu
Vizitator mveli Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 in timisoara stie cineva frecventa pol comunitare si a jandarmeriei? Am inteles ca politia e pe 162.800 si 162.275, comunica foarte putin. Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 jandarmerie 163.050 163.225 si comunitarii pe 462.900. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Prin tango-romeo se cunosc ceva frecvente? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Dar despre comunicatii militare se poate spune ceva?Adica ce frecvente folosesc de obicei, sisteme te modulatie, etc. Ma refer la frecv ridicate in special, dar si pe unde scurte daca are cineva informatii... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Hmmm...una e Garcea de la circulatie si altceva comunicatiile militare. Asa ajungem si la STS...Interceptarea lor (si nu numai) in mod intentionat este interzisa si se pedepseste. Si apoi pentruchestiile care ar putea interesa presupun ca si biata armie romana are acum spectru imprastiat. Link spre comentariu
yo3ihg Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 asa daca ne luam dupa regulament si interceptarea lui garcea de la circulatie este interzisa, orice interceptare in afara benzilor de radioamator este interzisa, bineinteles cu exceptia radiodifuziunii. Link spre comentariu
Postări Recomandate