Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frecventele celorlalti

Ovidanie

Postări Recomandate

DRUMURI 152.110POLICE 162.750POLICE 162.800JANDARMERIA 163.375 AEROPORT 135.600AEROPORT 131.725AEROPORT 175.000CFR 146,025CFR 146.225Din cind in cind mai trag cu urechea.Nu stiu daca frecventele sunt valabile si in alte judete,momentan atit am descoperit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

13

• yo3ihg

12

• Yo4You

8

• milet

6

Top autori în acest subiect

Bucuresti: Politia e pe 162.725In trecut am scapat de multe radare asa. Acum te filmeaza si gata, nu mai e util. Macar la linii continue...

Link spre comentariu
Vizitator yo7hli

de cind astept o initiativa de genul asta!din memorie, citeva frecvente:Satu Mare,Politie - 162.650Jandarmerie - 163.350Rm.Vilcea,Politia - 162.800Cet Govora (astia cu termoficarea) 172.100In bucuresti era ceva trafic si pe 162.850, tot politie (nu circulatie, ordine publica). Asta daca tin minte bine era output-ul unui repetor, cu input -4.6MHz :rock: Din pacate doar astea le tin minte pe de rost, am o lista mai mare dar va trebui sa o caut.Sper sa creasca threadul asta. Nu stiu cit de legal e, poate ne lamureste cineva.

Link spre comentariu

mai nou la politie se folosesc radiocomunicatii trunchiate, au pe masina cate 2 antene,una pentru VHF si una pentru UHF, nu am auzit politia rutiera cu scanerul.cert e ca mai sfant sa nu te prinda radarul statie cb setata pe canalul 22, aiar pe autostrada soarelui si pe dn 1 e bine sa stai cuminte mai ales in sezon, te ia cu elicopterul, desi stiam eu m-am parlit persona.l

Link spre comentariu

Am stat citeva zile in Mangalia si am aflat:146,225------CFR, foarte activi154,525------Posibil politia rutiera, in orice caz profesionisti, stateau foarte putin in emisie.446,0125-----Discutau ceva despre vapoare si controlul pasapoartelor.446,037------Baetii cu umbrelelede pe plaja sau 'ciupercarii' cum s-au autodenumit.446,050-----Salvamar162,800------Politia de pe plaja.Frecventa asta este canalul 1, mai au 2 canale dar nu stiu frecventele.147,400-----Politia, aia cu dubitele.

Link spre comentariu

Si eu am stat de pe 8 pana pe 12 in Mangalia. Pacat ca nu ne-am intalnit.

Daca nu ai avut statia la tine...Eu in fiecare zi stresam lumea cu apeluri generale si am reusit sa fac legaturi cu: YO3HSF-LOREDANA, YO4HSP-COSMIN, Y03HQN-VICTOR, YO4HAF-GEORGE.Am reusit chiar sa ne intilnim toti, pe o terasa, la o bere.Pun miine si o fotografie sa-ti fie ciuda mai mare si sa-ti intre in obicei sa iei statia cu tine cind pleci in concediu.

Posted Image

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări