danutz- Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Salutare ! Curand am cumparat un dvr cu 4 camere din carefour (dvr clasic, m-a durut pipota sa dau 1000 si ceva de lei pe NVR cu camere ip ) si problema este ca la conectarea unu hdd de 2.5 inch (gaurile de montare se potrivesc la 3.5 inch din cate am observat) hdd-ul are momente aleatoare cand pentru o fractiune de secunda i se ia alimentarea (se aude un fel de piuit) si isi revine . Am incercat sa pun si ceva condensatori de filtraj suplimentari pe iesire dar degeaba . Aveti idee ce i-as putea face ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 HDD-ul de 2,5" n-o sa va tina mult intr-un DVR...ar trebui un HDD de 3,5"seria Purple. HDD-ul acela face acel simptom fiindca e un HDD de laptop cu APM (Advanced Power Management), pentru a economisi bateria laptop-ului. Link spre comentariu
danutz- Postat Iunie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2018 Pana fac rost de un Purple cum as putea sa pacalesc acest hdd sa nu mai faca asta ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Nu prea cred ca aveti cum, algoritmul de functionare e scris in firmware-ul HDD-ului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum