Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar ecran LCD 14" pt laptop Lenovo T430/420

stereobit

Postări Recomandate

Spui ca ai gasit pe oleicx la 120 ron tot laptopul.Sa inteleg ca il vrei mai ieftin de atit ?Slabe sanse.

Prefer sa il arunc la gunoi decit sa il ambalez sa il trimit cu curierul la un pret sub 120ron.

Link spre comentariu

posibil sa gaseasca si sub acest pret,preturile scad,dar in timp,si pretul laptopului va scadea si nu va merita nici aceasta investitie de sub 120lei,si aici intervine varianta cand unul sau amandoi vor pierde,inteleg ambele variante si eu vand si cumpar si stiu cum e sa cauti ceva sa ramai si tu cu ceva daca face un service,sau sa iesi mai ieftin ca e laptopul personal,dar cate o data trebuie sa sari cu banul,sau sa accepti banul pana nu e prea tarziu,

Link spre comentariu

@gymy

Stai usor, nu te ambala. Nu ti-am cerut nimic...

Pot sa arunci la gunoi orice doresti asa cum si eu sunt liber (sa astept) sa cumpar de unde consider ca merita si ca imi pot permite.

Treaba cu o***.*o e ca risc destul de mult cu transportul. Am avut niste experiente nefericite si doresc sa le evit sau macar sa le minimizez.

Multe persoane nu acorda suficienta atentie ambalarii, iar curierii manipuleaza coletele ca pe saci de cartofi.

Nu e o urgenta sa cumpar.

Am cumparat lcd-uri chiar la preturi mai mici, pentru ca vanzatorul nu mai dorea sa le tina si nu mai avea ce face cu ele saaau... chiar nu ii pasa ce vinde (adica nu stia de la ce laptop provine lcd-ul, daca e complet, functional)

De asemenea, am cumparat la preturi mai mari atunci cand am avut neaparata nevoie.

Editat de stereobit
Link spre comentariu

Nu ma ambalez doar explicam ca 120 de ron nu mai au nici o valoare in ziua de azi.La ultimii clienti cu laptopurile ireparabile nu le vreau nici gratis pentru piese.Nu mai colectionez gunoaie.

Era laptopurilor sa cam dus.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări