Vizitator LEXus Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Am o interfata multimedia MI-090AVX iar in instructiunile de utilizare in engleza scrie, redau textual : AJUSTAMENT OF COLOUR, CONTRAST , BRIGHTHESS :These adjustaments can be made with a bridge from the respective centre solder pad to + or -.A. contrastB. colour saturationC. brightnessTraducerea in romaneste am inteles-o dar practic, din punct de vedere al unui electronist cum se realizeaza ? ( pe intelesul celor mai putini priceputi). Link spre comentariu
chetross Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Cel mai simplu iei un fir. Dar poti folosi si o penseta, etc.De ex reglajul pentru A - contrast : - un capat al firului il pui pe "cerculetzul" din mijloc- daca vrei sa maresti constrastul aplici celalalt capat al firului pe "+"- caz contrar " - "Nu tb sa fii electronist pt asta :weedman: Link spre comentariu
Vizitator LEXus Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 merci @chetross.Deci , trebuie sa fac mai multe scurtcircuite de durata mica si repetate, respectiv gradual pentru crestere sau descrestere si in mod obligatoriu sub tensiune ca sa vad cum se realizeaza reglajul? Link spre comentariu
chetross Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Daca trebuie "scurte si repetate" sau "continuu" pt a creste/descreste nu am de unde sti, asta vei observa tu cand reglezi. Ansamblul (interfata + lcd`ul ) binenteles ca trebuie sa fie in functiune, pt ca altfel nu prea vezi ce reglaje faci :smt003 Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum