djmaxxx Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 salutare ... am aceasta unitate pe care nu pot sa updatez firmware ... am urmat toti pasi din instructiuni dar tot nu reusesc imi da "disc error" de citt citeste .. dvd cd audio ... nu cred ca are probleme cu citirea ... dar nu reusesc poate cineva ma poate indruma intrun fel .... http://www.kenwood.eu/up_2_date/car/multimedia/dnx52xx/ Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 Cu ce soft scrii discul? Link spre comentariu
djmaxxx Postat Iunie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2018 (editat) Am incercat cu mai multe ... Nero , easycd , din windows ... La fel fac ... La un momentdat cand am scris pe cd folderul cu updatemia aparut pe display folderul pt o secunda si a disparut aparand eroarea disc error ... Am scris si cu foldetul de update si cu fisierul de update tot asa face ... Editat Iunie 13, 2018 de djmaxxx Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Încearcă cu CD Burner și pe viteza mica. Link spre comentariu
djmaxxx Postat Iunie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2018 O sa vad mai tarziu sa vad ce iese Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum