M.Adrian Postat Iulie 3, 2020 Partajează Postat Iulie 3, 2020 Vad ca a reinviat acest topic, asa ca o sa mai mentionez un browser pe care il folosesc de un an de zile de acum, Brave Browser, atat pe mobil cat si pe laptop/pc, are blocare continut pentru pagini si pentru youtube inclus deja in el, e rapid, consuma mult mai putine resurse decat Chrome si Mozilla, cel putin pe sistemele mele. Alt browser eficient dar pe care momentan il consider sub Brave e Edge, cat despre videoclipuri, duce 4k,8k fara probleme, laptopul/pc-ul sa poata si el duce, in rest, nu e bai. Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Eu am 3 calculatoare. Pe toate @W10 și toate programele cu licență. Antivirus BDF, la nivelul cel mai agresiv. Folosesc Edge. Merge excelent. După părerea mea, merge mai bine decît oricare alt mediu. Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Edge, Chrome sau Opera sunt exact acelasi lucru, doar Firefox foloseste alt engine. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Acum 4 ore, deneinvins a spus: Eu am 3 calculatoare. Pe toate @W10 și toate programele cu licență. Antivirus BDF, la nivelul cel mai agresiv. Folosesc Edge. Merge excelent. După părerea mea, merge mai bine decît oricare alt mediu. Mi se pare ca Edge care merge cel mai bine este cel care vine la pachet cu win10, dar nu merg instalate decat pe celelalte versiuni, beta si care mai sunt, dar am vazut ca se comporta cam la fel ca Opera sau Firefox la cate resurse mananca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum