nostrom Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 Am reinstalat Windows 7 si nu mai pot instala google chrome, ce s-a intamplat ? imi puteti da ceva sfaturi ? Multumesc, Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 Ai incercat cumva sa-l instalezi fara regim de administrator? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 Ţi-aş recomanda să nici nu-l mai instalezi, mai bine încearcă Opera....Chrome e mare mâncător de resurse, eu am renunţat de vreo doi ani la el. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 Poate are nevoie sa traduca pagini de web, chestie pe care Opera nu o face.... Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 12, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2018 48 minutes ago, validae said: Ţi-aş recomanda să nici nu-l mai instalezi, mai bine încearcă Opera....Chrome e mare mâncător de resurse, eu am renunţat de vreo doi ani la el. Multumesc, pentru sfat, Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 (editat) Cum adica nu il mai puteti instala? Ce eroare apare? Sunt si eu de acord cu dl. Validae, mai bine folositi Opera sau Mozila. Editat Iunie 12, 2018 de M.Adrian Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 Si eu recomand pentru Opera. Link spre comentariu
cimitavita Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 din pacate chrome e singurul care poate vedea clipurile de pe youtube in format HD sau 4K toate celelalte browsere le vad la o rezolutie de maxim 720. Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 18, 2018 Partajează Postat Iunie 18, 2018 Nu mi s-a parut niciodata chrome sa manance semnificativ mai multe resurse decat ceilalti in schimb cand vine vorba de tot ce inseamna animatie, filme (youtube, flash, etc...) zboara in comparatie cu ceilalti. Eu folosesc Chrome si mi se pare cel mai bun browser disponibil. Se instaleaza fara probleme, avem nevoie de mai multe detalii pentru rezolvarea problemei. Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 La 17.06.2018 la 13:59, cimitavita a spus: din pacate chrome e singurul care poate vedea clipurile de pe youtube in format HD sau 4K toate celelalte browsere le vad la o rezolutie de maxim 720. Cine te-a mintit ? Toate celelalte browsere pot reda 4K pe youtube. 1 Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 Chrom-ul, la mine, ma face sa folosesc foarte des CCleaner-ul, se "umple" la peste 1G in cateva zile! Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 (editat) Adevarul e ca depinde de ce are pc-ul in dotare. Daca dispune de minim 4gb memorie ram si procesor cam de la prima generatie i5 incoace, pare mai bun/rapid chrome sincer sa fiu, dar tocmai ca isi aloca mai multe resurse pentru asta. Poblema e cu pc-urile putin mai slabe de unde nu prea are ce sa mai ia, si incepe sa mearga greu, sau incetineste celelalte procese. Mozila quantum de exemplu nu e la fel de rapid ca si chrome in unele situatii, dar e mult mai responsabil cu privire la consumul de memorie, iar diferenta e aproape insesizabila pe un pc mai rapid, dar se observa pe un pc mai slab. Editat Iunie 19, 2018 de M.Adrian Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 (editat) Acum 7 ore, gica70 a spus: Chrom-ul, la mine, ma face sa folosesc foarte des CCleaner-ul, se "umple" la peste 1G in cateva zile! Daca treaba asta afecteaza vizibil performanta atunci ar fi util sa setati chrome sa nu mai stocheze cookie-uri/istoricul etc dupa ce inchideti browserul, ori sa oferiti permisiunea CCleaner sa curete de fiecare data cand inchideti un browser de internet fisierele temporare/cookie-urile/istoricul etc. si asa se rezolva totul automat. Editat Iunie 19, 2018 de M.Adrian Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 19, 2018 Partajează Postat Iunie 19, 2018 (editat) Multumesc, dar m-am obisnuit cu Opera de mult timp. Am mai pus 2G ram pe langa celelalte 2G si sunt multumit.Imi place acel "Speed dial" si ca ma anunta cand am la dispozitie update-ul browserului. Editat Iunie 19, 2018 de gica70 Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 La 15.06.2018 la 17:22, gica70 a spus: Si eu recomand Opera. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum