ronyku Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Congelatorul nu mai ingheata. Ffigiderul raceste normal, cred asta pentru ca lichidele depozitate aici sunt reci. Electrovalva (solenoid) din circuitul de racire masoara o rezistenta de 2,8 K si alimentata la 220v se comporta ca o pompa. pe timpul functionarii la bornele valvei masoara 3,8 v ~. Comanda acesteia se face prin intermediul unui triac Z0107, daca pun tasta instrumentului pe poarta triacului valva are tendinta de a comuta. Am oprit functionarea frigiderului, motorul merge in continuare, insa nu a avut nici un efect. Ceva sfaturi . Link spre comentariu
florinellll Postat Iunie 12, 2018 Partajează Postat Iunie 12, 2018 Freon insuficient,probabil are un por Link spre comentariu
ronyku Postat Iunie 12, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2018 Da cred că aveti dreptate, la momentul ăsta temperaturile setate : 5oC frigider, -22oC congelator temperaturile masurate : 5,9oC frigider si -10oC congelator La un moment dat am gasit apa in congelator asta ma dus cu gândul la faptul că valva ar putea fi defectă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum