Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema executie proiect

Alex vw

Postări Recomandate

Ca si completare, exista o regula nescrisa ca nu intri in material mai mult de jumatate din diametrul frezei, pe trecere. Acum .... sunt situatii si situatii, iar lemnul nu e asa pretentios. Atentie insa la rezonanta, asa numitul "chatter". Daca apare, reduci feedrate-ul.

Link spre comentariu
4 hours ago, Alex vw said:

Apropos, se poate seta in mach 3 sa debiteze inainte sau dupa linie sau merge exact pe linie ??

Taierea sau frezarea inainte, dupa sau pe linie ( contur) o faci tu in faza de generare a g-code.

Daca lucrezi cu vectric, cand setezi cum sa taie si ce sa taie : outside, inside sau on (adica direct pe contur).

Link spre comentariu
35 minutes ago, cnc_step said:

Taierea sau frezarea inainte, dupa sau pe linie ( contur) o faci tu in faza de generare a g-code.

Daca lucrezi cu vectric, cand setezi cum sa taie si ce sa taie : outside, inside sau on (adica direct pe contur).

Imi poti spune te rog cum se seteaza ?Tare mult m-ar ajuta...Trebuie sa fac si sa imbin niste cutiute si la unele laterale trebuie sa le tai in exteriorul liniei,altele pe interior..

Editat de Alex vw
Link spre comentariu

Pai ce program folosesti ?

Eu de exemplu, folosesc Mastercam. Si acolo hotarasc ce si cum frezez.

Mach3, nu face nimic altceva, decat sa respecte ce ai generat tu din programul cam . In cazul meu Mastercam.

Ca mai poti modifica mici chestii in Gcode, este egal cu 0.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări