Vizitator Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Salut . Va rog daca are cineva schema acestui adaptor sa o posteze sau sa o urce undeva . Este versiunea cu NCP1200 si este de la unul din monitoarele personale . Multumesc . Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 cumpara-ti o sursa mai serioasa,14v 4-5a ,delta,hipro,etc,nu se merita efortul si achizitia componentelor,parerea mea Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 Am in cutii tot ce trebuie , nu am valori si unele nu se mai pot citi din cauza exploziei . A functionat 13 ani si asta spune multe . Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 Va inspirati/calculati valorile componentelor necunoscute pentru NCP1200: https://www.onsemi.com/pub/Collateral/AND8076-D.PDF Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 (editat) THX. Acum folosesc 14V cu 2.5 A tot de la samsung si e abia caldut . O sa vad dupa concediu ce si cum, victima e la serviciu . Asta am gasit si eu cautand DS la integrat , dar am crezut ca are cineva schema excta . Editat Iunie 17, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum