Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Puterea reactiva

Vizitator

Postări Recomandate

Cred ca n-ati citit atent sau ati sarit partea cu pierderile ohmice...  era vorba de produsul Vds*Ids.

In rest, n-am inteles ce contestati... chiar daca argumentatia e la nivelul cunostintelor din liceu.

Link spre comentariu

Scrii din cand in cand cateva randuri parca pt a arata ca stii despre ce este vorba. Aici nu te adresezi altor ingineri, vezi bine care este nivelul. Dupa ce ca din 20 milioane de romani doar 3 isi incearca fortele cu surse rezonante mai ii si ametim. Sigur Maxente si-ar fi dorit sa termine sursa in 2 saptamani sa zicem dar au trecut aproape 3 ani si este exact in situatia de inceput. A facut un mare pas inainte ca si-a cumparat o sonda de curent, in rest nu a avansat deloc.

Referitor la curentul reactiv, sper ca vorbim de situatia in care Maxente a lasat sursa in gol si se incalzeau IGBT-urile. A pus si oscilograma cu curentul de magnetizare. Spune mai detaliat si pe intelesul forumistilor care nici macar nu sunt electronisti de ce curentul reactiv nu are cum sa produca pierderi active aferente produsului Vds x Ids. Acest curent nu circula prin tranzistorii de forta? Sau poate te referi la altceva dar scriind telegrafic nu am cum sa te inteleg.

Link spre comentariu

Cind curentul reactiv nu va genera pierderi prin produsul Vds*Ids vei putea sa ceri ca nici Eonul sa nu ti-l mai taxeze (ca consumator firma).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări