Toader Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 Pe forurile lor unde sant activi Link spre comentariu
Elison Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 41 minutes ago, extracascaval said: Oare ungurii astia pe ce forumuri or umbla(unii dintre ei)!? Imagini de la intalnirea din 2017: https://www.facebook.com/pg/Audiofil-Konstruktőrök-Baráti-Találkozója-866558376787801/photos/?ref=page_internal http://audiodiyers.hu/viewtopic.php?f=42&t=2955&start=100&sid=055a95426d7d21f65f0efabc1294f607 Link spre comentariu
Vizitator extracascaval Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 21 minutes ago, Toader said: Pe forurile lor unde sant activi Si unde sunt activi ,acolo unde umbla ,trebuia sa imi dau seama Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 (editat) Nu stiu maghiara.Daca stii, se poate afla.Cu ce te-ar ajuta daca ti-as puine link cu furumurile lor daca nu intelegi maghiara?Stiu ca au si, daca vrei, pot sa-ti dau link cu siteurile lor Editat Iunie 17, 2018 de Toader Link spre comentariu
Vizitator extracascaval Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 Google translate ! Vedem ce fac altii ,de ce putea sa ma intereseze Link spre comentariu
imreberes Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 (editat) Google translate lucreaza f greu cu maghiara. Una dintre siteurile: http://audiodiyers.hu/ Elforumul lor https://www.hobbielektronika.hu/index.php Un site pt fanatici http://audioforum.hu/ etc Apropos de prezentarea colegului @Kablu: userul cu raspberry pi III este gasit sub nickname-ul dyscuss. E un bobinator foarte bun. Acum cativa ani a facut niste trafuri care au fost comparate cu niste trafuri Lundahl, in acelasi amplificator. Trafurile lui au avut rezultate masurabile mai bune. Ieri avea o pereche de trafuri de iesire PP de vanzare cu impedanta semiprimarelor de 80,2H. Trafurile acestea erau si in amplificatorul din poza (ampliful cel de sus). Pozele https://imgur.com/a/Q1HsvQQ Editat Iunie 17, 2018 de imreberes 1 Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 De la el imi voi cumpara trafurile ptr un EL34 SingleEnded.Suna impecabil ce avea acolo. Link spre comentariu
simson Postat Iunie 17, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2018 (editat) Revin ...dupa un scurt antrenament de 40km, dar vad ca nu s-a rezolvat spatiu de postare.De aici o comparatie : pe o strada aglomerata cu un loc ptr. doua masini parchez exact la mijlocul spatiului astfel incat sa nu mai incapa alta nici in fata nici in spate...potopul dupa mine, eu sa fiu bine. Scuze de off. Am vazut acum, colegul imreberes a postat poze pe imgur, eu vroiam sa mai dau si detalii la poze, primite de la constructori, nu doar o insiruire seaca de poze. Trebuie sa corectez informatia colegului @imreberes, referitor la acel traf de iesire PP indicat avand inductanta de 80H pe jumatate...80 este rezistenta in CC pe o jumatate(mai precis 78,8 ohmi) si nu inductanta. Prin acesta , constructorul a vrut sa arate egalitatea rezistentei infasurarilor primarului pe carcasa fara galeti. Editat Iunie 17, 2018 de simson Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 Acum 44 minute, simson a spus: Revin ...dupa un scurt antrenament de 40km, dar vad ca nu s-a rezolvat spatiu de postare.De aici o comparatie : pe o strada aglomerata cu un loc ptr. doua masini parchez exact la mijlocul spatiului astfel incat sa nu mai incapa alta nici in fata nici in spate...potopul dupa mine, eu sa fiu bine. Scuze de off. Am vazut acum, colegul imreberes a postat poze pe imgur, eu vroiam sa mai dau si detalii la poze, primite de la constructori, nu doar o insiruire seaca de poze. Trebuie sa corectez informatia colegului @imreberes, referitor la acel traf de iesire PP indicat avand inductanta de 80H pe jumatate...80 este rezistenta in CC pe o jumatate(mai precis 78,8 ohmi) si nu inductanta. Prin acesta , constructorul a vrut sa arate egalitatea rezistentei infasurarilor primarului pe carcasa fara galeti. Intradevar, am vazut si eu masuratoarea facuta de constructorul acestui transformator, nu am insistat cum a reusit sa faca acest lucru fara galeti dar a reusit cumva ! De aceasta sint interesante aceste intilniri fiindca exista posibilitatea gasirii unor solutii atipice, am retinut... Link spre comentariu
dvb Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 Felicitari participantilor!, astfel de intilniri valoreaza cit pagini intregi de forum, asa, la o prima aproximare! Cu toate ca nu stiu decit sa injur sau sa felicit in maghiara mi-ar fi placut sa fiu si eu prezent... poate data viitoare! @popa marius - Nu este mare filosofie, eu spun de ani de zile ca am infasurarile cu acelasi Rdc si perfect balansate geometric... inclusiv la ultimul proiect de traf SE/PP universal. 1 Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 (editat) Merita sa veniti data viitoare.Sper sa fac un VTP cu Tannoy de 6 inch cum a avut domnul cu tuburile de canalizare.Difuzoarele imi vin in cateva zile, dar incinta trebuie calculata bine.Astea le-am comandat. https://www.ebay.co.uk/itm/Pair-System-6-MkII-TANNOY-6-dual-concentric-speakers-8-ohm-correct-crossovers/152956238420?hash=item239ce6fa54:g:eyUAAOSwqVdatSpY Editat Iunie 17, 2018 de Toader Link spre comentariu
romicap Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 (editat) 2 hours ago, popa marius said: Intradevar, am vazut si eu masuratoarea facuta de constructorul acestui transformator, nu am insistat cum a reusit sa faca acest lucru fara galeti dar a reusit cumva ! De aceasta sint interesante aceste intilniri fiindca exista posibilitatea gasirii unor solutii atipice, am retinut... E foarte simplu sa bobinezi un OT fara galeti , tip sandvich primar , secundar , adica randament maxim ... daca pleci din start cu doua suluri (mosoare ) de sarma si faci la urma legaturile aferente ! Adica inseriind cele doua bobine si punctul de inseriere fiind +Ua iar ce ramane reprezentand A1 si A2 Eu consider (si nu numai eu ...) ca e singura modalitate de a obtine doua bobine perfect simetrice , atat ca impedanta cat si ca Rdc. Discutii despre diferente de rezistenta de 15-20 ohmi intre cele doua bobine , datorate cresterii diametrului spirei pe parcursul bobinajului , sunt prostii exprimate in necunostinta de cauza sau rea intentie ! Editat Iunie 17, 2018 de romicap Link spre comentariu
kablu Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 Apropo de trafuri de iesire, pentru SE-ul lui Toader a obtinut 3 oferte in cateva minute dupa ce s-a lansat "zvonul". Sper ca alegerea lui a fost influentata doar de calitatea sunetului auzit acolo si de masuratorile diferitelor lucrari ale lui dyscus ce le-a primit pe mail. Contunuarea: A existat o camera a celor de la 72 audio, nu cunosc in detaliu lantul audio, dar la un moment dat a fost prezent un amplificator, copie dupa un dartzeel nhb 108 one edition. Din pacate nu am putut sa stau prea mult si nu pot sa comentez sunetul aplifilui,nici sa fac o comparatie intre amplificatorul prezent si unul original. Proiectul este prezentat in detaliu pe un forum enumerat mai sus de userul imreberes. Domnul de la 72 audio (firma produce printre altele si transformatoare MC si probabil si alte bunatati de care eu nu stiu) a fost tare amabil, mi-a dat multe sfaturi legate de un posibil setup de pick-up cu care sa nu-mi fie rusine, dar nici sa nu-mi rupa buzunarele (deocamdata va fi ultimul proiect audio, dupa care as dori sa dedic mai mult timp muzicii) Poza cu setup-ul initial: Si amplificatorul darcil: O alta camera intersanta era populata de 2 prietenii, unul constructor de boxe si celalalt constructor electronist. Cei 2 se completau foarte bine, amandoi foarte simpatici si comunicativi. Din pacate poza pe care o am este doar cu electronica (va inchipuiti voi ca si boxele sunt pe acolo ), boxele erau niste orion-uri mai vechi si o pereche de Morel cu 2 cai Din pacate, mi-am dat seama ca am uitat sa fac poze in multe camare si mai ales la unele proiecte care au sosit mai pe la sfarsitul intalnirii. Organizatorul, Agoston Lajos este un om de milioane, tot timpul deschis la ajutorarea celor care au novoie de un sfat, parere sau au ajuns intr-un punct de unde nu stiu care ar fi directia optima pentru am mai stoarce cate ceva din echipamentul existent. A dedicat cartile scrise/publicate de el celor care l-au rugat. Sa spun si cateva cuvinte despre locatie ... receptionerele meritau toata atentia Ar mai fi multe de spus, legat de expozanti si ce a mai fost pe acolo, din pacate timpul... bata-l vina, O sa mai pun si un link cu pozele facute de varul meu, el a facut mai multe, dar pana atunci din partea mea that's all folks Link spre comentariu
Vizitator extracascaval Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 Bine domne rusine,o poza sa fi pus cu vreo receptionera sa vedem si noi una macar,tineti pentru voi...! Pe mine daca ajungeam nu ma mai interesau tuburile si boxele ,direct la detalii tehnice discutam direct cu ele. Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 17, 2018 Partajează Postat Iunie 17, 2018 Am eu o filmare de prin oras dar ar fii incadrata la categoria xxx.Femei frumoase au maghiarii.No comment.Mai faine ca boxele. Sper sa ajungem si noi la nivelul lor nu de scule ci de amabilitate.Stiinta in lampi aveti cam toti de pe aici.Pacat ca uneori lumea se inflameaza fara rost.Si...da, receptionerele...da.Erau ce trebuie. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum