Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intalnirea constructorilor audiofili-Ungaria

simson

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Hopa .....30w curati ....30hz...18khz ...0dB  ......am martori ....a lui Iehova poate că nu a vazut nimeni cei 30w  ! Pai nu mai sunt 40w si 20hz...50khz ? 

Aia a fost intilnirea cind constructorul de amplificatoare profesionale a fost cu totul dezamagit de cablurile dintre laptop si amp la pachet cu sursa de semnal .....acel laptop .

Vinovatul .....eu ! Pentru că organizez astfel de intilniri , apoi sunt facut albie de porci pe diferite forumuri de tot felul de " prieteni " . De asta unii nu vor mai calca in veci pe acolo .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Nu stiu despre acea problema cu cablurile de semnal, insa atunci a fost o singura problema pe care am sesizat-o in primele 2 secunde de auditie, un coleg pusese "pe dos" cablurile la o boxa, sunetul in antifaza mi-a sarit "in ureche" instant.

Alte probleme tehnice nu-mi amintesc sa fi fost atunci.

Fiind locatia ta, este logic ca tu decizi ce invitati pot participa sau nu.

Insa treaba asta chiar mi-a placut atunci si stiu ca ai scris-o din suflet:

On 9/28/2014 at 8:04 PM, viobio said:

Leco ai muncit azi nu gluma,respectele mele pt tot ce ai facut azi.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Tocmai! N-o sa inteleg niciodata cum ati reusit sa va invrajbiti dupa intilnirea aia... sau altele?!

Eu sint unul care de prin 2000 am participat la intilniri de "apartament" si, cu atit mai mult, am apreciat deschiderea si generozitatea lui Viorel... ce se intimpla mai nou nu inteleg...

Inca o data, valorile, daca sint, trebuie sa se recunoasca si sa se adune in mod onest... ce naiba?! fenomenul asta are 100 de ani vechime :)  n-am inventat noi apa calda sau gaura in macaroana...  :)

Editat de dvb
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 32 minute, dvb a spus:

Tocmai! N-o sa inteleg niciodata cum ati reusit sa va invrajbiti dupa intilnirea aia... sau altele?!

Eu sint unul care de prin 2000 am participat la intilniri de "apartament" si, cu atit mai mult, am apreciat deschiderea si generozitatea lui Viorel... ce se intimpla mai nou nu inteleg...

Inca o data, valorile, daca sint, trebuie sa se recunoasca si sa se adune in mod onest... ce naiba?! fenomenul asta are 100 de ani vechime :)  n-am inventat noi apa calda sau gaura in macaroana...  :)

" Veața este complexă și prezintă multe aspecte " 

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Faust2018 a spus:

http://dominance-amps.com/dual-mono-40-wati-clasa-a/

Este a doua oară cind pun acest link cu amplificatorulu care a fost la acea intilnire a lamparilor , din ce declară constructorul de amplificatoare profesionale , livrează " 40w" pe un monobloc , eu știu că 40 este mai mic ca 100 , de unde asta cu 2x100w , poate citim dar nu stim cifrele .

O să trec si eu pe la  expoziția vecinilor de la vest , in drum spre Austria .

mie imi apare ca infectat acest site, deci atentie!

Link spre comentariu

Probabil voi participa si eu la aceasta intalnire a constructorilor din tara vecina. NU stiu daca cineva a remarcat in afisul/invitatia postata de userul Toader, este vorba de intalnirea PRIETENEASCA a constructorilor si nu a celor care vor sa-si verse frustrarile acumulate in decursul anilor.

Probabil ca iubitorii de SE-uri vor fi dezamagiti , anul trecut la intalnirea "estului" din primavara nu a fost nici un participant cu SE, iar la intalnirea din toamna au fost, daca imi aduc aminte bine,  2 bucati de SE cu 300B si parca un 211, dar poate, cine stie, vor fi minuni anul acesta.

Din cauza locatiei, nu cred ca vom avea parte de un sunet "High end", dar cred ca fiecare isi va putea face o idee despre cat de mare sau mica o au ceilalti :) . 

Din discutiile avute vineri, se pare ca pana acum au confirmat 40 expozanti participarea , destul de multi din Budapesta, care in ultimii ani nu au mai venit si de aceea aceasta intalnire a fost organizata in partea de vest a Ungariei. 

Eu voi participa doar cu un final de vreo 45-48 "watt", nu stiu cat a mai ramas din "puterea" initiala, doar pentru cei peste 18 ani  :)

p.s. : nu ma pot abtine sa nu-l intreb pe Simson/Boris daca nu aduce si acel SE cu GU50 in cutie rosie/portocalie, nu de alta, dar nu am auzit inca un SE cu GU50 care sa ma convinga.  Multumesc

Link spre comentariu

Legat de postul de mai sus, am "vorbit"(schimbat mesaje) cu  simson si se pare ca am facut o greseala in postul de sus si l-am confundat cu un alt user de pe alt forum . Scuze, dar nu am mai putut edita postul de mai sus.

Deci, sper sa ne vedem sambata cat mai multi, iar daca nu , atunci macar sa puneti si voi cate o poza doua si pe aici pe forum. 

Pana atunci tuturor constructorilor spor la mesterit!

Link spre comentariu

Au fost de toate, organizare multumitoare, oameni amabili, amplificatoare PP clasice, SE  cu tuburi de calitate, boxe clasice dar si exotice, unul dintre ele absolut senzational cu difuzoare coaxiale Tannoy montate in ...tuburi de plastic, un bas ireal, oamenii sau vizitat reciproc,schimburi de informatii si mult respect pentru munca celorlanti, a fost o reusita in  care bariera lingvistica nu prea a contat

Link spre comentariu

Dupa mine cele cu Tannoy au fost cele mai frumoase ca sunet.Dif de 6 inch care la anumiite frecvente iti infunda urechile.Asa bas n-am auzit niciunde pana acum.Felicitari domnului care le-a conceput.Au fost cam toti buni.Nu am gasit sunet prost.Boxele tip panou au fost iarasi super bune.Dl. Popa Marius va poate spune mai multe, dar boxele cu Tannoy in tuburi de canalizare au fost impecabile ca sunet

Atmosfera super  - nota 10 ptr organizare si amabilitate.A fost si bazar de piese si viniluri

35363315_10209262746524776_3032745878801612800_n.jpg

35361753_10209262744884735_2495213189650710528_n.jpg

35485154_10209262751204893_3622401792840564736_n.jpg

35417655_10209262750524876_7436357181462544384_n.jpg

35521292_10209262750724881_7646678375578206208_n.jpg

Editat de Toader
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări