Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intalnirea constructorilor audiofili-Ungaria

simson

Postări Recomandate

On 10/16/2018 at 10:53 AM, dyscus said:

Între timp, se fac monoblocuri. Performanța va fi de 55 de wați. Împachetați OPT-ul în fotografie:

20180926_151705.jpg

Foarte frumos, felicitari!

Great job, congratulations!

Link spre comentariu

PTR. D-l Beres....Parere personala  ...Un sunet placut , tot spectrul audio prezent si bine definit, spati mari intre instrumente care nu se suprapun...imagine  3D a scenei muzicale... Una peste alta este o cooproductie INTERNATIONALA foarte reusita ...Felicitari pe aceasta cale celor de la  Xuite, D-l lazaroiu, D-l Dyscus, si nu in ultimul rind ptr. D-l Toader pentru indrazneala  de a investi si punere in practica acestui proiect..Sa aveti o zi buna si nu numai.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Cred ca aici ar fii trebuit sa postez.Acele trafuri facute de dl Dyscus s-au dovedit excelente in masuratori.Pun poza cu lista facuta de dl Popa Marius cu rezultatele masuratorilor.Ca sa ai 0,5 db la 20 de hz si 0,5 db la 20 khz, inseamna ceva.Multumesc, dl.Dyscus.

opppppppppppppppppppppppppppp.jpg

Editat de Toader
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări