Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intalnirea constructorilor audiofili-Ungaria

simson

Postări Recomandate

Acum 7 minute, adigh a spus:

@popa marius,

Nu-i facem un "favor" special lui dyscus, asa facem de obicei cu oricine. Nu conteaza cine a facut transformatorul. Cine nu vrea obsservatii poate sa nu puna traful in discutie. 

Inteleg, este vorba doar de a discuta asezat o situatie oarecare, de acord...

Acum 4 minute, der_doktor a spus:

Sunt ferm convins de corectitudinea lui @valderama....un caracter deosebit, mai ales cand isi editeaza postarile si o intoarce ..''ca la Ploiesti''.

Legat de modul de testare al OT  ...e mult de scris pe tema asta. Cel mai dificil test este acela care simuleaza comportamentul real, adica la putere maxima si avand componenta continua (bias) in primar. Din pacate foarte putini ''producatori'' de transformatoare fac testul asta si publica rezultatele. Arata mult mai bine curba de raspuns in frecventa la 1W, distorsiunile de faza sunt minuscule, saturatie nu exista..etc.

Pai asta este ideea,poleiala la un watt

Link spre comentariu

Mulțumesc susținătorilor pentru sprijin, criticii atacului. Din păcate, Google nu are prea multe informații despre protejarea mea. Regret că nu mi-am ascultat prietenii mei români care m-au avertizat să-l arestez pe Domnul să atace. Dar sunt încântat că sa ajuns la o bună dezbatere, dar acest lucru este deja masturbare spirituală. Am deschis un alt subiect, voi scrie acolo. Nu vreau să discut problemele care diferă de subiect.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am făcut și amplificatorul pe fotografia anterioară.
25 Watt -3dB 5Hz-0.6dB20kHz.
Pmax = 50W
Sunt în Diyerampra, pentru că mai bine.:reytre

20171122_160928.jpg

Acesta este preamplificatorul meu. Nu era acolo în Vásárhely.

20180122_175318.jpg

20180122_180318.jpg

Link spre comentariu
Acum 45 minute, Toader a spus:

Multumesc pe aceasta cale userului DYSCUS ptr trasformatoarele ptr SE cu EL34.La o prima vedere, se vede ca sant facute profesional.Urmeaza asamblarea.Stima.

Daca termini amplificatorul, ma ofer sa fac niste masuratori obiective si verificabile

Link spre comentariu

Avem scule de verificat cred ca destul de bune, la nivel profesionist.Sper sa ni le puna la dispozitie dl Sebi Carjan pe care cred ca il stiti si stiti ce pretentios e.Va las sa faceti ce verificari vreti.Puteti veni sau venim la dvs cand vreti.

Link spre comentariu
12 hours ago, Toader said:

Multumesc pe aceasta cale userului DYSCUS ptr trasformatoarele ptr SE cu EL34.La o prima vedere, se vede ca sant facute profesional.Urmeaza asamblarea.Stima.

Mă bucur că am putut ajuta.

12 hours ago, popa marius said:

Daca termini amplificatorul, ma ofer sa fac niste masuratori obiective si verificabile

Objektív?:rade::rade:

Link spre comentariu
Acum 7 ore, dyscus a spus:

Mă bucur că am putut ajuta.

Objektív?:rade::rade:

Obiectiv inseamna  V, A, Ohm, dB, Henry etc iar subiectiv  poate fi cel mai bun sunet:scarpin

Link spre comentariu
48 minutes ago, dyscus said:

Aici este o măsurare obiectivă a ARC M60 HD în conformitate cu standardul UE. P = 50% (20 W)

Excellent OPT measured results . But...
Which UE standards ? Are some regulations for electric security for devices which work under ,what is considered, low voltage (less than 1000 V) , not about HiFi.
Please  to detail if you wish .
Standards for recordings and electric amplifications can be found on the next link :  www.aes.org

P.S. You describe in a previous post , about how you manufacture output transformers and like isolation use simple paper. Paper is not ROHS compliant and is not allowed by the UE electric security regulations.Only the electrical isolations based on impregnated paper, at least .

Editat de gg101
Link spre comentariu
On 8/9/2018 at 1:06 PM, gg101 said:

Excellent OPT measured results . But...
Which UE standards ? Are some regulations for electric security for devices which work under ,what is considered, low voltage (less than 1000 V) , not about HiFi.
Please  to detail if you wish .
Standards for recordings and electric amplifications can be found on the next link :  www.aes.org

P.S. You describe in a previous post , about how you manufacture output transformers and like isolation use simple paper. Paper is not ROHS compliant and is not allowed by the UE electric security regulations.Only the electrical isolations based on impregnated paper, at least .

Amplificatoarele se măsoară la 50% din puterea maximă conectată la limita de distorsiune de 1%. Aceasta este esența.
RoHS nu este egal cu sunet bun. Este necesară izolarea hârtiei.
RoHS este ca ISO. Nici unul dintre ei nu este bun la nimic.

Dar nu fi aici . Acesta nu este un termen de măsurare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări