simson Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Am deschis un topic separat ptr. aceasta reuniune-mai bine asa. Tin sa anunt ptr. cei interesanti ca va exista si o ,,Taraba lamparului inrait" unde se vor gasi: miezuri hipersil, diverse trafuri de iesire, retea, miezuri manta, miezuri E+I, carcase, tuburi electronice, capacitati audio HI-END, difuzoare de banda larga ptr. horn Fostex si Lowther numai sa va tina,, buzunarele". Taxa de intrare 2500Ft/persoana chiar daca se cazeaza de vineri la pensiune. 1 Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Vom avea ce sa expunem.Sper sa nu ne facem de ras.Sculele noastre sper sa se ridice la nivelul lor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 (editat) Eu sper sa le depasiti! Luati legatura si cu dl Dan Panaitescu, are un mare cuvint de spus in acest domeniu! Si realizari de exceptie, la intilnire la Viorel, acum 2-3 ani parca, a venit cu un monstru de 2x100W, super aparat! http://dominance-amps.com/ Editat Iunie 9, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 (editat) http://dominance-amps.com/dual-mono-40-wati-clasa-a/ Mai tăiați dracu din wati ! Nimeni nu a vazut o oscilograma cu cei 40w , de THD sau IMD la cei "40w" nici nu mai discutam , 20hz in SE ??? cu cîti -dB ????? Am mai vazut amplificatoare aceasi marcă cu E130L cu putere declarată de 12W , numai ca E130L nu poate disipa decit 11W ! Folclor urban , mult ! Editat Iunie 9, 2018 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 (editat) Nu stiu asta, dar mie unul mi-a placut la tine la intilnire, acel amplif al d-lui Panaitescu 2x100W cu +800Vcc in anod la finale. Nu mai stiu ce tuburi erau, dar suna bine jucaria! Urmatoarea lampasa preferata a mea, a fost cea a d-lui Sebi Cirjan, cea cu toate alimentarile stabilizate. Sunet cald, precis "cu grasime". Cred ca ai nostri constructori de lampase, indiferent de cine ce si cum, ar face o surpriza frumoasa acolo. Trebuiesc lasate deoparte interesele comerciale, antipatiile, rautatile, si mers acolo! Chiar si un Viotubeamp ar trebui sa fie prezent! Editat Iunie 9, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
dvb Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 14 minutes ago, Faust2018 said: http://dominance-amps.com/dual-mono-40-wati-clasa-a/ Mai tăiați dracu din wati ! Nimeni nu a vazut o oscilograma cu cei 40w , de THD sau IMD la cei "40w" nici nu mai discutam , 20hz in SE ??? cu cîti -dB ????? Am mai vazut amplificatoare aceasi marcă cu E130L cu putere declarată de 12W , numai ca E130L nu poate disipa decit 11W ! Folclor urban , mult ! Dar la tine am vazut? Io zic sa lasam exaltarea si sa ne calmam. Ceva nu este in ordine cu toata gilceava asta pe forum... cind cade in mercantilism si-n cutuma 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 Acum 7 ore, Faust2018 a spus: http://dominance-amps.com/dual-mono-40-wati-clasa-a/ Mai tăiați dracu din wati ! Nimeni nu a vazut o oscilograma cu cei 40w , de THD sau IMD la cei "40w" nici nu mai discutam , 20hz in SE ??? cu cîti -dB ????? Am mai vazut amplificatoare aceasi marcă cu E130L cu putere declarată de 12W , numai ca E130L nu poate disipa decit 11W ! Folclor urban , mult ! Disipa 27,5w ! Link spre comentariu
300B SE Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 Să nu uităm că este o lampă baleiaj! Este una din lămpile mele preferate! Duce mult mai mult decat 27W anodic fără să se roșească... . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 1 oră în urmă, popa marius a spus: Disipa 27,5w ! Corect ! Am scris gresit puterea disipată in loc de puterea livrată in SE . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 (editat) http://dominance-amps.com/dual-mono-40-wati-clasa-a/ Este a doua oară cind pun acest link cu amplificatorulu care a fost la acea intilnire a lamparilor , din ce declară constructorul de amplificatoare profesionale , livrează " 40w" pe un monobloc , eu știu că 40 este mai mic ca 100 , de unde asta cu 2x100w , poate citim dar nu stim cifrele . O să trec si eu pe la expoziția vecinilor de la vest , in drum spre Austria . Editat Iunie 10, 2018 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 Acum 8 ore, dvb a spus: Dar la tine am vazut? Io zic sa lasam exaltarea si sa ne calmam. Ceva nu este in ordine cu toata gilceava asta pe forum... cind cade in mercantilism si-n cutuma Unii au vazut ! Ultima dată am pus seara trecută , bine......le vede cine vrea .....cine nu vrea să vadă .....nu vede . Link spre comentariu
Toader Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 E oricine binevenit, cred.2700 de forint e intrarea.Participaera e inclusa in acest pret.Ori ca esti vizitator sau partivipant, tot atat e.Eu voi duce doua perechi de bookshelfuri cu Ciare, un DAC pe lampa, un player Creek CD50 MKII.Sper ca restul sa aduca scule ce cred ei caau mai bun.Am un PP cu GU19, dar cutia e prea urata sa il duc acolo. Cred ca vom fii 7 in total din Romania Link spre comentariu
simson Postat Iunie 10, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2018 3 hours ago, Faust2018 said: http://dominance-amps.com/dual-mono-40-wati-clasa-a/ Este a doua oară cind pun acest link cu amplificatorulu care a fost la acea intilnire a lamparilor , din ce declară constructorul de amplificatoare profesionale , livrează " 40w" pe un monobloc , eu știu că 40 este mai mic ca 100 , de unde asta cu 2x100w , poate citim dar nu stim cifrele . O să trec si eu pe la expoziția vecinilor de la vest , in drum spre Austria . Va fi o mare placere sa va avem printre noi, cei din vest,si mai ales ptr. mine sa am ocazia sa va cunosc personal. Eu voi participa cu un PP cu 6P13S mod trioda clasa A, un quadro 4X10W JLH model 69 si incinte horn cu FE126+ ceva BR .Mare senzatie nu voi provoca...batar cu GU81 sau si mai bine cu OT100 as fi vedeta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 (editat) 5 hours ago, Faust2018 said: http://dominance-amps.com/dual-mono-40-wati-clasa-a/ Este a doua oară cind pun acest link cu amplificatorulu care a fost la acea intilnire a lamparilor , din ce declară constructorul de amplificatoare profesionale , livrează " 40w" pe un monobloc , eu știu că 40 este mai mic ca 100 , de unde asta cu 2x100w , poate citim dar nu stim cifrele . O să trec si eu pe la expoziția vecinilor de la vest , in drum spre Austria . Tin sa imi cer scuze pentru o eroare, este numai vina mea si imi accept "palmele dupa ceafa" si injuraturile. La Viorel la acea intilnire, dl Dan Panaitescu a prezentat 2 monoblocuri, cu alimentarea anodica de 850Vcc. Si parca (nu sint sigur 100%), adusese si jucaria de 100W dar fiind foarte multi participanti, s-a preferat auditia acestuia. Repet nu sint sigur 100% au trecut ceva ani de atunci si concentarea mea maxima a fost pentru buna desfasurare a evenimentului, au fost parca peste 30 participanti, atunci. A fost o zi memorabila si nu pot sa nu fac printscreen acestor 2 postari, si memorabila poza de grup: Cind am fost impreuna cu Victor la d-lui in Pipera sa ii vind un modul Leco V2 (pentru un amplificator hibrid), am vazut acolo monstrul ala de putere mare despre care mi-a povestit, si mi-a ramas "intiparita ideea". Pentru a lamuri situatia cu Panaitescu amps, monoblocurile despre care am zis ca arata si se aud superb si care ar trebui sa ajunga la aceasta intilnire de la colegii Maghiari, postez aici link-ul intilnirii si filmarea respectiva. Este vorba de intilnirea de aici, in "vremurile bune" daca pot sa zic asa: Acestea sint monoblocurile despre care aduc aminte: Iar acesta este ampliful d-lui Sebi Cirjan, cel cu "grasime" care mi-a placut cel mai mult (ca sunet) la acea intilnire: Editat Iunie 10, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 1 oră în urmă, simson a spus: Va fi o mare placere sa va avem printre noi, cei din vest,si mai ales ptr. mine sa am ocazia sa va cunosc personal. Eu voi participa cu un PP cu 6P13S mod trioda clasa A, un quadro 4X10W JLH model 69 si incinte horn cu FE126+ ceva BR .Mare senzatie nu voi provoca...batar cu GU81 sau si mai bine cu OT100 as fi vedeta. Eu o să vin ca simplu privitor , nu am nimic pe stoc pentru prezentare , dacă mi-ar veni carcasele de la patru amplificatoare aș trage tare două zile sa termin unu și sa-l iau cu mine , asta ar insemna să primesc carcasele maine sau Marti , șanse cam slabe .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum