Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led Thosiba

Postări Recomandate

ma puteti ajuta cu un soft de reparare pt styk la tv din titlu  main  17MB97 sursa 17IPS62 panel VES 315WNDL-20-no2

model 32S3633DG nu mai gaseste programele merge pe net pe av in servismenu la tuner am doar NOK desi nu cred ca e asta, pe placa nu e marcat nimic pe tuner la veriicare in zona tunerului am 1,5v  1,2 si 3,3v nu stiu daca astea sint tensiunile corecte nu gasesc schema.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

5

• leoncris

1

am  0hmm dar dupa sch. am in tuner l33 pe intrare la masa am verificat partea de intrare din prima si e ok oricum posibil un shut pe cablu clientul nu era acasa si nu poate da mai multe detalii partea de av si smart merge

Link spre comentariu

Am dat capacul jos am verificat intrarea acolo nu am probleme verificat toat componentele dar sigur e mxl-ul  dus nu mai incerc pina cind ajunge miercuri  joi pun altu nou si pe urma vad ce o mai fi

Link spre comentariu

am verirficat dioda intradevar era dusa da aici si concluzia cu tuner defect iam dat cautare si cu dsemnal direct pe condensatorul de pe intrare si la fel nu gaseste nimic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări