Taraxacus Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Mi-am dorit sa am și eu una două colecții și iată că într-un timp relativ scurt, am reusit să schimb atmosfera relativ anostă de la birou. http://i66.tinypic.com/2j5cnxk.jpg http://i64.tinypic.com/1zfhc3p.jpg http://i68.tinypic.com/jae1x2.jpg 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 (editat) O initiativa demna de lauda. Nu ati precizat in schimb: este biroul de la job sau de acasa? Ed. Dupa eticheta de la priza colectia se afla la servici. Am dreptate? Editat Iunie 9, 2018 de PINTI Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Gabriel, la ce-ti foloseste scheletul? Ca doctor nu esti. Link spre comentariu
morarul Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Acum 32 minute, thunderer a spus: Gabriel, la ce-ti foloseste scheletul? Ca doctor nu esti. Cum la ce? Sa se obisnuiasca cu eternitatea! Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iunie 9, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2018 Colecția este la biroul de la serviciu. Scheletul? nu-mi foloseste, pur si simplu am cumparat revistele in care era livrat os cu os, plamani, inima muschi.... Probabil il voi da unei nepoate care are acum 12 ani si-si doreste sa se faca doctoriță sau fratelui ei care are 9 ani.... sau il voi dona la o scoala.... 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 (editat) On 6/9/2018 at 12:54 PM, Taraxacus said: Scheletul? nu-mi foloseste, pur si simplu am cumparat revistele in care era livrat os cu os, plamani, inima muschi.... Probabil il voi da unei nepoate care are acum 12 ani si-si doreste sa se faca doctoriță sau fratelui ei care are 9 ani.... sau il voi dona la o scoala.... Daca numai pt asta il tii, poti linistit sa renunti la el. Medicinistii cumpara oase veritabile, inclusiv craniu. Circula(se cumpara) intre generatii de la un an la altul.Panarama aia(scuze, dar de afara asa se vede) e buna de decor...si atat.Sa fie nepoata sanatoasa si sa ajunga sa aiba nevoie de oase(veritabile).Pt restul colectiei, jos palaria.Faina. Editat Iunie 13, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
Taraxacus Postat Iunie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2018 Bineîțeles că nu e o treabă serioasă. Schelet nu trebuie complet pt studenți au câte un os de fiecare fel. Acum sunt modele 3D pe computer, ceea ce am eu este doar așa o „caterincă” de schelet. Mă gândeam să-i bag leduri în ochi , difuzor în cap, motorașe pe la maini și picioare... dar pâna voi avea timp de așa ceva mai este. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 (editat) On 6/13/2018 at 2:41 AM, Taraxacus said: Schelet nu trebuie complet pt studenți au câte un os de fiecare fel. Asa am si spus...cumpara oase si craniu, nu schelet intreg, inchegat, cum e cel in discutie. Editat Iunie 13, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum