Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce boxe sa pun ?

Vizitator Tomy

Postări Recomandate

Vizitator Tomy

salut. am un cd-player kenwood de 4x45W. momentan am ceva chinezarii de boxe (120w dinalea din piata cu 20 lei). Ce boxe sa imi pun sa folosesc la maxim ampliful si sa ies bine si cu pretul, un SAL mi-ar conveni, dar de cati W sa fie. Ca nu sunt in clar cu Watii astia ca nu stiu care e putere reala si care e cea reactiva si etc.Mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

2

• adi_0106

1

• Gerula

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

cd-playerul tau scoate cam 30W maxim, pe canal .... asadar difuzoare de 50W rms sa zicem, sunt mai mult decat suficiente .... precizeaza ce dimensiuni vrei ...

Link spre comentariu
Vizitator Tomy

pai masina am un citroen zx, limita de dimenziune nu prea am dar nu asi vrea sa fie f. mare. De un LG 50W rms ce ziceti, sau ceva de la SAL. ?

Link spre comentariu
Vizitator Tomy

Cele LG nu stiu de ce diametru sunt ca am vazut la SELGROS. Cred ca ma duc lka magaziunl de unde imi iau componentele electrice si imi iau un SAL de 50W rms.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Cee ? De unde atat ?

u

Elliott scrie ca la 12V si in punte nu poti depsi 12W !

Contrazi-l pe Elliott:

http://sound.westhost.com/project89.htm

Eu recomand un difuzor cu 2 bobine.

Pentru ca pui o isere pe una si alat iesiere pe cealata.

Astfel maresti puterea.

Mai e importanat si diametru,

Suspensia (marginea aia de cauciuc) cat mai mare sa permita o crsa foarte mare fata-spate.

Suspensia cat mai moale sa se auda bine.

Membrana ... nici cele de plastic nu se aud prea bine, dar cele de harie trag umezeala.

Link spre comentariu
Vizitator Carmaz

decat sa iei chinezarii de sal sau sony care nu ie departe de sal in materie de boxe de masina sunt foarte slabe mai bine te uiti pe net pe vreun site car-audio si iti iei ceva de care sa fii multumit Pioneer,DLS,Hertz etc sau te duci la magazinele care se ocupa cu asa ceva sau prin carrefour daca vrei siteuri cu car audio iti dau pe pm k nu stiu daca pot sa dau pe forum sa nu se considere reclama la alte siteuri :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări