Ciprian Alexandrescu Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Care e mai bun..?....merita inlocuit 24 cu 26? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 Nu a lucrat nimeni cu aceste 2 integrate in paralel? :rock: Link spre comentariu
Yo4You Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 dupa datele de catalog e mai bun 1524A Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 Datele le-am vazut...dar am probleme mari cu el(tda1524).Folosind corectia de bass peste jumate orice variatie de tensiune de alimentare sau miscarea potentiometrului de volum provoaca aparitia unor socuri de curent continuu la iesire deloc mici.Pe langa asta are un zgomot de fond incredibil..se aude fasaiala la 1 metru de difuzor.Ce sa fac?Am facut 5 module de corectoare cu acest integrat :smt022 . Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 dece nu iti faci unu chior cu operationale normale ? TDA-urile nu sunt prea stralucite Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 Trebuie sa fac 5 si sa aiba control in tesiune. :toimonster: .Prea complicat si oricum nu este loc... Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 dar tu dai volumul din tda la maxim? ca si eu am avyt preamplificator cu acest integrat si imi fasia urat,dar la volum,miscam putin de potentiometru,asa ca am pus un divizor rezistiv(intai am experimentat cu un potentiometru sa vad valorile-nu le prea am cu calculatul)si am scazut zgomotulproblema des intalnita e ca finalul e supraexcitat si zgomotul de fond creste :(acum,la 1524 depinde si cablajul mult,adica care schema e folositarecent am facut inca un cablaj-am indesat piesele mult,ca sa iasa micut,si are zgomot acceptabildaca vrei,am cateva cablaje,2 sau 3 pt acest integrat(dar sunt sh,adica folosite)poze cu ele gaseti in postul meu de la servicii Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 ai mai putea folosi tca5500 care nu are zgomot asa de mare si reglajele sunt foarte buneil gasesti la vitecom Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 Pai problma e ca sunt de mult facute circuitele..as avea mult de refacut.Uu filtru subsonic va ajuta pentru variatiile la miscarea potentiometrului de volum si variatia tensiunii de alimentare.Zgomotul de fond e mare si am nevoie chiar de gain supliemnar..nu stiu de ce iesirea tda-ului e cam slaba cand e folosit cu corectia de bass spre maxim si cu semnal pana la 100 hz.Oare sa am integrate piratate?.Le-am luat de la Vitacom cu 7.5 ron iar la Capodimonte sunt 120 ron. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 vgezi daca scrie taiwan pe ele si daca au sigla philipseu am avut 3 marcate astfel si unul din recuperari si toate aveau ceva zgomot Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Eu folosesc demult integratul da nu am probleme su fashait la potentiometre insa la vol maxim sa stii ca un pic fasaie dar nu chiar cum spui tu .Dar ca sa dispara asta pune la intrarea in amplificator condensatoare nepolarizate de 0.47 uF si o sa fie ok :supz: Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 e vorba ca nu sunt echilibrate,preamplificatorul ,la maxim,da mai mult semnal decat are nevoie amplificatorul,si eu am avut aceasi problemadaca totusi te-ai saturat de tda-uri,fa ceva cu microcontrollere si o sa-ti iasa mai bine asa Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Pai ideea era ca sa fac si ceva cu microcontrolere care sa controleze niste motorase care sa invarta potentiometrle..dar mai e mult pana acolo..oricum scrie taiwan pe ele si au sigla philips dar sunt foarte proaste. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 comanzi cu microcontrollerul niste circuite specializate care regleaza volumul :yawinkle: ,fara motorase si cu zgomot redusvezi pdf-ul integratelor acestea :TDA7439 si AD5242 Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 Ideea era sa se invarta..ma rog la partea digitala voi lucra numai dupa ce e geata cea analogica..deci mai e pana atuncea..oricum multumesc mult :smt001 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum